Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Бізнес на заячих вухах, коровʼячих стравоходах і бичачих піструнах. Як польська Promenade Pet Care стала постачальником 150 брендів ласощів для тварин, які продаються у 30 країнах світу

5 хв читання

Ласощі для собак корм для тварин Польща /з офіційної Facebook сторінки Promenade Pet Care

Ласощі для собак від польської компанії Petmex, що входить до холдингу Promenade Pet Care. Фото з офіційної Facebook сторінки Promenade Pet Care

З невеликої компанії з виробництва мʼясних ласощів для собак польська Promenade Pet Care Кшиштофа Напори перетворюється на конгломерат, що пропонує різноманітну продукцію для домашніх тварин. Багатомільйонні продажі компанії забезпечує не Польща, а іноземні замовники. Forbes Polska дослідив поступ Promenade Pet Care на ринку товарів для хатніх улюбленців, який щороку невпинно зростає як в Європі, так і в США.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Яловичий стравохід чи бичачий пеніс не викликають у вас апетиту? А от ваш пес буде за них дуже вдячний, якщо дасте йому ці відходи мʼясного виробництва у вигляді висушених смаколиків. Поляк Кшиштоф Напора на таких продуктах збудував чималий бізнес, який вже встиг завоювати прихильність закордонних домашніх улюбленців і їхніх господарів.

Кшиштоф Напора почав виробляти і продавати жувальні ласощі для тварин із 2014 року. Тоді він використовував відходи, що залишалися в мʼясній крамниці неподалік.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд