Грантова програма для МСБ від компанії Lenovo: оголошено 10 фіналістів
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Грантова програма для МСБ від компанії Lenovo: оголошено 10 фіналістів

Оголошено десять підприємств, які пройшли у фінал грантової програми ThinkON. Ukraine від компанії Lenovo

Саме їхні представники 15 березня презентуватимуть свої проєкти розвитку підприємства експертному журі. Фіналіст, який за результатами оцінювання набере найбільшу кількість балів, отримає 1 000 000 грн на розвиток бізнесу.

Прийом заявок на участь у грантовій програмі тривав з 9 грудня по 12 лютого. У підсумку в проєкті зареєструвались 246 підприємств.

Щоб обрати десятку фіналістів, експертна комісія оцінювала учасників за такими критеріями, як досвід роботи на ринку, фінансові показники, чисельність команди, потенціал і перспективи розвитку, інноваційність.

Також брали до уваги цілі й потреби підприємства, реалістичність та обґрунтованість бізнес-проєкту для залучення грантового фінансування. 

4 березня на офіційному сайті програми оприлюднили список фіналістів:

  • ТОВ «САНІМЕД-М». Виробник діагностичної продукції для виявлення збудників інфекційних захворювань, від якості якої залежить здоров’я людей, тварин; безпечність води, продуктів харчування та повітря. 
  • ТОВ «ЦЕНТР ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ». Компанія розробляє стратегії сталого розвитку для фінансово-промислових груп і надає повний спектр природоохоронних послуг за українськими та міжнародними стандартами.
  • ПП «КІДДІ-КО». Виробник наборів для малювання по номерах та алмазної мозаїки під власною ТМ Ideyka.
  • ПП «УВК». Вагова компанія, яка займається розробкою та виготовленням автомобільних і вагонних ваг.
  • ТОВ «ЕРБІ ДЕКОР». Виробник запатентованих офісних кабін, які стали популярні в ЕС завдяки унікальній конструкції та привабливому дизайну.
  • ТОВ «БІОНЕРІКА». Компанія у сфері agrofoodtech, яка успішно розвиває різні напрямки бізнесу з заготівлі, обробки, гуртової та роздрібної реалізації продукції, створеної самою природою.
  • ТОВ «БЕМБІ». Виробник дитячого одягу від народження до 13 років.
  • ТОВ «ПРАНА ПЛАТІНУМ». Український виробник енергоефективних систем вентиляції з рекуперацією тепла, які мають попит у понад 40 країнах світу.
  • ТОВ «ІНДІ ВІЖН». Компанія, що надає послуги з автоматизації та діджиталізації бізнес-процесів компаній для ефективнішого функціонування бізнесу.
  • ТОВ «РЕВІЗІОН». Комплексний сервіс зворотнього звʼязку та NPS, який допомагає бізнесу швидко виявляти й вирішувати проблеми клієнтів.

Щоб зробити програму ThinkON. Ukraine корисною для якомога більшої кількості підприємців, компанія Lenovo провела безплатний інтенсивний навчальний курс, орієнтований на актуальні потреби представників малого та середнього бізнесу.

Понад 2000 людей зареєструвались на навчання, а ті, хто не встиг приєднатись наживо, ще мають змогу подивитись вебінари у записі в особистому кабінеті.

Грантова програма для МСБ від компанії Lenovo: оголошено 10 фіналістів /Фото 1

Наступний етап програми – це підготовка фіналістів до пітчингу, яка включатиме опрацювання пітчингової презентації разом із експертом програми та тренінг з публічних виступів.

Дізнатись більше про фіналістів можна на офіційному сайті грантової програми ThinkON. Ukraine.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні