Розподільчий центр у Львові /пресслужба компанії
Категорія
Новини
Дата

Мережа мультимаркетів «Аврора» відкрила розподільчий центр у Львові на 7000 кв. м

Розподільчий центр у Львові Фото пресслужба компанії

У Львові 8 листопада почав роботу новий розподільчий центр компанії «Аврора» – найбільшої української торговельної мережі у форматі one dollar store. Про це повідомила пресслужба мережі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Новий РЦ «Аврора» став третім для компанії після Полтави та Вінниці. Площа обʼєкта – понад 7000 кв. м, створено більше 300 робочих місць.
  • Сумарна площа трьох розподільчих центрів становить 56 000 кв. м, – уточнили Forbes в пресслужбі ритейлера.
  • Також мережа повідомила про відкриття третього магазину в Румунії та понад 1200 мультимаркетів по всій Україні.
  •  Наразі компанія нарощує частку українських виробників у асортименті своїх магазинів, зазначив співвласник групи компаній «Аврора» Лев Жиденко.
  • «Ми розбудовуємо чесний прозорий бізнес, чітко дотримуємося вимог чинного законодавства в Україні, виступаємо проти ухиляння від сплати податків в усіх сферах економіки», – сказав Жиденко. 

Контекст

«Аврора» через повномасштабну російську агресію втратила понад 200 магазинів. Станом на листопад 2023 року їхня кількість складає понад 1200 по всій Україні. Нові магазини мережі відкриваються у середньому кожні 14 годин, розповідають у пресслужбі мережі. В компанії працює понад 11 000 працівників. Виторг мережі зріс більш ніж удвічі: з 5,8 млрд грн до 13,9 млрд грн. 

За результатами роботи в 2023 році група компаній «Аврора» планує сплатити близько 3,5 млрд грн податків і зборів в бюджети всіх рівнів.

За 2024 рік «Аврора» планує збільшити кількість торгових точок в Україні до 2000 загалом. Запланований темп відкриття – не менше 500 магазинів щорічно. Фокус – на західні регіони та Київську область.

У «закордонних» торгових точках «Аврора» представлятиме імпортні, локальні й українські товари. «У таких магазинах буде трохи інший асортимент конкретно в глибині категорій», – розповідав заступник комерційного директора по роботі з ключовими партнерами «Аврори» Максим Безрук.

За його словами, площа торгових точок має скласти приблизно 100 кв. м. Загалом до кінця 2023-го мережа анонсувала відкриття 10 магазинів у Румунії. Компанія вирішила відкривати торгові точки в регіональних містах, а не в столицях, зазначав Безрук. 

У 2024 році «Аврора» планує відкрити понад 50 магазинів у країнах ЄС. «Однак наразі концентруємося на вивченні ринку Румунії», – заявляв Безрук. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні