Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet /надано пресслужбою Samsung
Категорія
BrandVoice
Дата

Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet

2 хв читання

надано пресслужбою Samsung

Інновації працюють на нас – поки одні допомагають нам у роботі, інші полегшують наш побут. Сьогодні практично все, що стосується хатніх клопотів, можна і потрібно делегувати технологіям. Розбираємося, як інноваційний бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet робить прибирання простішим, швидшим і безпечнішим

Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet – одна з найсучасніших моделей на ринку. Потужний і багатофункціональний, оснащений безліччю насадок і аксесуарів. Усередині цього девайса – найпотужніший у лінійці вертикальних пилососів HexaJet Motor, що генерує потужність всмоктування до 210 Вт. Зовні – легкий корпус, що забезпечує простоту керування. Це все дає змогу легко й ефективно прибрати будь-які поверхні – килими, плитку чи деревʼяну підлогу.

«Попит на вертикальні бездротові пилососи в Україні за останні чотири роки збільшився більш ніж удвічі. Вже кожен пʼятий покупець обирає саме вертикальний пилосос, і кількість їх прихильників постійно зростає. Наша флагманська модель Bespoke Jet є справжнім витвором промислового дизайну, вона оснащена цифровим інверторним двигуном, станцією автоматичного очищення пилозбірника та комплектується щітками для сухого й вологого прибирання. Bespoke Jet надає користувачу максимальну зручність використання і задоволення від прибирання оселі».

Степан Марченко керівник департаменту побутової техніки «Samsung Electronics Україна Компані»

Які ще переваги має пилосос Samsung Bespoke Jet нового покоління?

  • Багатошарова система фільтрації. Samsung Bespoke Jet ефективно очищає покриття різного типу, затримує 99,99% пилу й зменшує кількість алергенів у повітрі.
  • Автоматичне самоочищення. Бездротовий пилосос має універсальну станцію для автоматичного очищення та заряджання. Вона створює комфортні та безпечні умови очищення, оскільки унеможливлюється безпосередній контакт людини з пилом та алергенами. Технологія Air Pulse автоматично спустошує мішок для пилу й затримує 99,99% дрібнодисперсного пилу, а антибактеріальний пиловий мішок пригнічує розвиток бактерій. 
Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet /Фото 1

Крім того, пилозбірник включно з мультициклонною системою можна мити під водою. Контейнер легко зняти, не від’єднуючи телескопічну трубку від корпуса пилососа. 

  • Довговічний змінний акумулятор. Висока ефективність акумулятора забезпечує безперервну роботу пилососа протягом години. Крім того, в базовому комплекті також є додатковий акумулятор, що дозволяє вдвічі збільшити час використовування девайса й легко прибирати доволі великі приміщення. До речі, акумулятори пилососів Samsung дуже якісні: навіть після 500 циклів заряджання він зберігає до 70% початкової ємності, що дозволяє провести повноцінне якісне прибирання. 
  • Щітка Jet Dual, що ефективно очищає від пилу підлогу будь-якого типу. М’який валик щітки допомагає збирати великі частинки пилу на твердих підлогах, а щетина з нейлону й гуми поліпшує очищення килимів, зокрема тому, що щітка обертається зі швидкістю 4000 обертів на хвилину. Поворотна головка з можливістю обертання на 180° легко змінює напрямок, тому нею простіше керувати та очищати зони навколо меблів. Щітку легко чистити, від’єднавши барабан одним рухом.
  • Цифровий РК-дисплей. Керування й догляд за пилососом є більш інтуїтивним завдяки РК-дисплею, який підтримує 28 мов, зокрема українську. На дисплеї легко можна перевірити стан пилососа: рівень потужності всмоктування й час роботи акумулятора, що залишився. Також він попередить про проблеми й запропонує рішення. Під час заряджання він показує рівень заряду.
  • Насадка для вологого прибирання Spray Spinning Sweeper. Має дві круглі щітки, що обертаються зі швидкістю 260 об/хв до 100 хвилин. Їх багаторазові антибактеріальні подушечки з мікроволокна або одноразові вологі серветки забезпечують ретельне очищення твердих поверхонь. Щоб отримати додаткову вологість, можливо вручну розпилювати воду за допомогою легкодоступного резервуара для води обʼємом 150 мл. 
  • Додаткові аксесуари. 
надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

У комплекті Samsung Bespoke Jet ідуть додаткові насадки, які допоможуть довести чистоту до ідеалу:

  • мінітурбощітка Pet;
  • щілинна насадка;
  • комбінована насадка;
  • гнучка насадка. 
надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

Вони допомагають очищати будь-які поверхні та типи забруднень – меблі від шерсті домашніх улюбленців, важкодоступні поверхні, оргтехніку, вузькі місця, авто.

Інноваційний і естетичний дизайн. Легкість нового дизайну забезпечує максимальну зручність використання та зменшує навантаження на зап’ясток. Маса корпуса, який утримується в руці під час прибирання, становить лише 1,44 кг, що на 24% менше, ніж маса традиційних пилососів Samsung.  

надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні