Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet /надано пресслужбою Samsung
Категорія
BrandVoice
Дата

Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet

надано пресслужбою Samsung

Інновації працюють на нас – поки одні допомагають нам у роботі, інші полегшують наш побут. Сьогодні практично все, що стосується хатніх клопотів, можна і потрібно делегувати технологіям. Розбираємося, як інноваційний бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet робить прибирання простішим, швидшим і безпечнішим

Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet – одна з найсучасніших моделей на ринку. Потужний і багатофункціональний, оснащений безліччю насадок і аксесуарів. Усередині цього девайса – найпотужніший у лінійці вертикальних пилососів HexaJet Motor, що генерує потужність всмоктування до 210 Вт. Зовні – легкий корпус, що забезпечує простоту керування. Це все дає змогу легко й ефективно прибрати будь-які поверхні – килими, плитку чи деревʼяну підлогу.

«Попит на вертикальні бездротові пилососи в Україні за останні чотири роки збільшився більш ніж удвічі. Вже кожен пʼятий покупець обирає саме вертикальний пилосос, і кількість їх прихильників постійно зростає. Наша флагманська модель Bespoke Jet є справжнім витвором промислового дизайну, вона оснащена цифровим інверторним двигуном, станцією автоматичного очищення пилозбірника та комплектується щітками для сухого й вологого прибирання. Bespoke Jet надає користувачу максимальну зручність використання і задоволення від прибирання оселі».

Степан Марченко керівник департаменту побутової техніки «Samsung Electronics Україна Компані»

Які ще переваги має пилосос Samsung Bespoke Jet нового покоління?

  • Багатошарова система фільтрації. Samsung Bespoke Jet ефективно очищає покриття різного типу, затримує 99,99% пилу й зменшує кількість алергенів у повітрі.
  • Автоматичне самоочищення. Бездротовий пилосос має універсальну станцію для автоматичного очищення та заряджання. Вона створює комфортні та безпечні умови очищення, оскільки унеможливлюється безпосередній контакт людини з пилом та алергенами. Технологія Air Pulse автоматично спустошує мішок для пилу й затримує 99,99% дрібнодисперсного пилу, а антибактеріальний пиловий мішок пригнічує розвиток бактерій. 
Новий рівень чистоти і комфорту. Що вміє інноваційний пилосос Samsung Bespoke Jet /Фото 1

Крім того, пилозбірник включно з мультициклонною системою можна мити під водою. Контейнер легко зняти, не від’єднуючи телескопічну трубку від корпуса пилососа. 

  • Довговічний змінний акумулятор. Висока ефективність акумулятора забезпечує безперервну роботу пилососа протягом години. Крім того, в базовому комплекті також є додатковий акумулятор, що дозволяє вдвічі збільшити час використовування девайса й легко прибирати доволі великі приміщення. До речі, акумулятори пилососів Samsung дуже якісні: навіть після 500 циклів заряджання він зберігає до 70% початкової ємності, що дозволяє провести повноцінне якісне прибирання. 
  • Щітка Jet Dual, що ефективно очищає від пилу підлогу будь-якого типу. М’який валик щітки допомагає збирати великі частинки пилу на твердих підлогах, а щетина з нейлону й гуми поліпшує очищення килимів, зокрема тому, що щітка обертається зі швидкістю 4000 обертів на хвилину. Поворотна головка з можливістю обертання на 180° легко змінює напрямок, тому нею простіше керувати та очищати зони навколо меблів. Щітку легко чистити, від’єднавши барабан одним рухом.
  • Цифровий РК-дисплей. Керування й догляд за пилососом є більш інтуїтивним завдяки РК-дисплею, який підтримує 28 мов, зокрема українську. На дисплеї легко можна перевірити стан пилососа: рівень потужності всмоктування й час роботи акумулятора, що залишився. Також він попередить про проблеми й запропонує рішення. Під час заряджання він показує рівень заряду.
  • Насадка для вологого прибирання Spray Spinning Sweeper. Має дві круглі щітки, що обертаються зі швидкістю 260 об/хв до 100 хвилин. Їх багаторазові антибактеріальні подушечки з мікроволокна або одноразові вологі серветки забезпечують ретельне очищення твердих поверхонь. Щоб отримати додаткову вологість, можливо вручну розпилювати воду за допомогою легкодоступного резервуара для води обʼємом 150 мл. 
  • Додаткові аксесуари. 
надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

У комплекті Samsung Bespoke Jet ідуть додаткові насадки, які допоможуть довести чистоту до ідеалу:

  • мінітурбощітка Pet;
  • щілинна насадка;
  • комбінована насадка;
  • гнучка насадка. 
надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

Вони допомагають очищати будь-які поверхні та типи забруднень – меблі від шерсті домашніх улюбленців, важкодоступні поверхні, оргтехніку, вузькі місця, авто.

Інноваційний і естетичний дизайн. Легкість нового дизайну забезпечує максимальну зручність використання та зменшує навантаження на зап’ясток. Маса корпуса, який утримується в руці під час прибирання, становить лише 1,44 кг, що на 24% менше, ніж маса традиційних пилососів Samsung.  

надано пресслужбою Samsung

надано пресслужбою Samsung

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні