Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Пенсіонери знов у ділі. Працівники віком 60+ допомагають компаніям у промисловості, транспорті та ритейлі помʼякшити кадрову кризу. Що вони можуть дати бізнесу

2 хв читання

Люди похилого віку як ніколи потрібні українському ринку праці. Чим вони приваблюють роботодавців і що останні можуть їм запропонувати?

За 12 років консалтингова компанія Franchise Group створила 600+ франшиз. Як масштабувати бізнес за допомогою франшизи в часи турбулентності? Отримайте інсайти і стратегії на Форумі підприємців від власниці та СЕО Franchise Group Мирослави Козачук. Купуйте квиток за посиланням.

Тетяна Золоєдова, 60, у березні вже могла виходити на пенсію. Проте колишня дизайнерка, а нині приймальниця товару в аптеці не збирається цього робити. «Я активна людина, сидіти вдома – жах, – каже вона, – плюс має значення матеріальне питання». Середня пенсія в Україні станом на 1 січня 2024 року – 5385,25 грн.

Повномасштабна війна зробила українців пенсійного віку цінним активом ринку праці, й далекоглядний бізнес починає активніше залучати цю категорію працівників. Наклалося дві тенденції.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні