Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Трагедія над Дніпром. Компанія «Активна країна» створила найбільшу в Києві мережу мотузкових парків. Що загрожує її засновникам через загибель 20-річного хлопця на атракціоні у Києві

4 хв читання

Пошукова команда на Дніпрі в Києві, 21 липня 2024 /Oleksandr Gusev/Global Images Ukraine via Getty Images

Пошукова команда на Дніпрі в Києві, 21 липня 2024 Фото Oleksandr Gusev/Global Images Ukraine via Getty Images

21 липня 2024 року на атракціоні-троллеї через Дніпро у Києві під вагою 20-річного хлопця обірвався трос. За добу його тіло знайшли рятувальники. Компанія-власник атракціону визнала свою вину і почала співпрацювати зі слідством. Чий це бізнес?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Понад 10 років маршрут атракціону-тролею пролягає над Дніпром між Набережним шосе і Трухановим островом. Його довжина – 542 м, час «польоту» – близько 60 секунд, а максимальна вага людини – 120 кг. 

На цьому атракціоні каталися двоє хлопців-братів: один з яких успішно завершив спуск над Дніпром, а у іншого обірвався трос посеред ріки, розповіла речниця Київської міської прокуратури Ірина Винокурова в ефірі марафону «Єдині новини». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд