Категорія
Компанії
Дата

«Читаю, надихаюся, сперечаюсь». Forbes Ukraine — три роки. Що думають герої українського бізнесу про наше медіа

«Читаю, надихаюся, сперечаюсь». Forbes Ukraine — три роки. Що думають герої українського бізнесу про наше медіа

30 березня Forbes Ukraine виповнюється три роки. За цей час ми випустили 22 номери друкованого журналу, підготували 29 рейтингів та списків, провели 13 івентів та написали 11 600 тексів і новин на сайті. Головна мета всього цього контенту — розвивати підприємництво в Україні. Інституції, яка рухає вперед країну. До свого триріччя ми запитали у підприємців, що для них означає Forbes Ukraine

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Євген Осипов, генеральний директор Kernel

Євген Осипов, генеральний директор Kernel /Viacheslav Muzyka

Євген Осипов, генеральний директор Kernel Фото Viacheslav Muzyka

Forbes – це такий індикатор для ринку. Коли в країні є Forbes – значить, що ринок в країні розвивається і ця країна є значним гравцем на світовому економічному ринку. Я помітив одну таку цікаву річ, що в країні, чим більше бізнес активний і чим більше всього розвивається, тим Forbes товще.

Вячеслав Климов, співзасновник «Нова Пошта»

Вячеслав Климов, співзасновник «Нова Пошта» /Антон Забєльський для Forbes Україна

Вячеслав Климов, співзасновник «Нова Пошта» Фото Антон Забєльський для Forbes Україна

Я з нетерпінням очікую кожного випуску журналу Forbes. Тому, коли він з’являється в мене на столі, я з задоволенням читаю. Те, що називається «від корки до корки». Думаю, що Forbes – дуже важливе видання для економіки, для розвитку, для отримання інсайтів. Як на мене, нинішній Forbes дуже глибокий. Я бачу, як глибоко вивчені всі кейси, коли готуються статті. Те, що Forbes є майданчиком для обговорення, те, що його читає і влада, і бізнес. І я думаю, що це така головна роль.

Ірина Горова, співзасновниця Moзgi Group

Ірина Горова, співзасновниця MOZGI Group /надано пресслужбою

Ірина Горова, співзасновниця MOZGI Group Фото надано пресслужбою

Forbes – це про актуальне та важливе сьогодні, а також компетентний погляд у майбутнє. Ви робите все, щоб ми пишалися підприємцями, які створюють український продукт, розвивають нашу країну та інвестують у неї свої сили та гроші. А ваш компетентний погляд на різні бізнеси, зокрема у сфері креативних індустрій та музичній сфері, робить їх ще більш помітними та впливовими, за що я висловлюю окрему подяку. Пишаюсь бути в переліку бізнесменів, про яких пише ваше видання.

Forbes Ukraine, вітаю вас з Днем Народження!

Тарас Кицмей, співзасновник та член ради директорів SoftServe

Тарас Кицмей, співзасновник та член ради директорів SoftServe /Євген Хіль для Forbes Україна

Тарас Кицмей, співзасновник та член ради директорів SoftServe Фото Євген Хіль для Forbes Україна

Успіх нашого бізнесу залежить від тої інформації, якою ми володіємо. Інформація – це наша зброя, а Forbes дає найкращі огляди того, що робиться навколо. Я б побажав тримати курс, який ви тримаєте, бути оптимістичними, якими ви є, енергійними, наполегливими та успіхів.

Владислав Чечоткін, співвласник Rozetka

Владислав Чечоткін, співвласник Rozetka /Дар'я Свертілова для Forbes Україна

Владислав Чечоткін, співвласник Rozetka Фото Дар'я Свертілова для Forbes Україна

Forbes читаю. На мою думку, це єдиний журнал про бізнес. Персонально мені дуже цікаво історії українських компаній. А за інтервʼю у Forbes я «звіряю годинник».

Марина Авдєєва, керуюча партнерка компанії «Арсенал-Страхування» 

Марина Авдєєва, керуючий партнер компанії «Арсенал-Страхування» /з особистого архіву

Марина Авдєєва, керуючий партнер компанії «Арсенал-Страхування» Фото з особистого архіву

Люблю ваше видання. Єдине видання, на яке я особисто оформлюю передплату. Я була якийсь час за кордоном і навіть туди мені доставляли журнал у паперовому вигляді, бо я збираю усі випуски Forbes. Хоча у мене оформлена електронна передплата у тому числі. За останні три роки я маю абсолютно всі номери, багато з них з автографами бізнесменів.

Якщо говорити про мою улюблену рубрику, то, звичайно, це інновації. А мій улюблений номер – той, де на обкладинці «нестримний» Олександр Конотопський. Мені подобається те, як в Україні розвивається нова економіка. І, звичайно, приємно бачити молодих бізнесменів без купюр у такому виданні. Ще обовʼязково читаю колонку головного редактора.

Андрій Здесенко, засновник та СЕО корпорації «Біосфера»

Андрій Здесенко, засновник та СЕО корпорації «Біосфера» /надано пресслужбою

Андрій Здесенко, засновник та СЕО корпорації «Біосфера» Фото надано пресслужбою

Читаю Forbes, надихаюся Forbes, дякую Forbes за те, що дає купу інформації. Бізнесмени вчаться у бізнесменів, а розкрити історію успіху, невдач, факапів, ідей – це дозволяє Forbes.

Це дуже важливо, що є Forbes в Україні. Це дуже важливо, що Forbes єднає нас, тому що ми зараз закриті через війну та варимося у власному соку, а Forbes нам відкриє очі та дає крила. Дає глоуб скоп на те, що відбувається у світовому та українському бізнесі.

Марта Романяк, віцепрезидентка з глобального брендингу IT-компанії Avenga

Марта Романяк, віцепрезидентка з глобального брендингу IT-компанії Avenga /з особистого архіву

Марта Романяк, віцепрезидентка з глобального брендингу IT-компанії Avenga Фото з особистого архіву

Для нас Forbes Ukraine — надійний медіапартнер, провідник в українську економіку та еталон бізнес-журналістики. А також — платформа для нетворкінгу та мотиватор індустрії. Команда журналу створила дружню атмосферу відкритості та прозорості. З вами хочеться спілкуватися. Forbes допомагає нам робити бізнес та розвивати економіку України.

Олег Гороховський, співзасновник monobank

Олег Гороховський, співзасновник monobank /Антон Забєльський для Forbes Україна

Олег Гороховський, співзасновник monobank Фото Антон Забєльський для Forbes Україна

Мені подобається Forbes. Його цікаво читати – це майже завжди спроба не просто переказати, а проаналізувати, зробити висновки та розставити акценти. Я знаю багатьох із команди Forbes і це професіонали, які люблять свою роботу і роблять її круто! Вітаю весь колектив та бажаю вам сил та натхнення. Дякую вам за те, що ви робите!

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банк

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банк /надано пресслужбою

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банк Фото надано пресслужбою

Намагаюся бути в курсі основних подій, що відбуваються в Україні та світі, тому регулярно читаю топові медіа, яким вважаю і Forbes.

Особливо цікавими виглядають історії про людей, які cтворили чи керують бізнесами. Приємно, що з багатьма успішними героями Forbes Ukraine я знайомий як з клієнтами Райффайзен Банку. Впевнений, що їхній досвід, коли навіть в умовах війни можна не зупинятися та розвиватися, надихає багатьох читачів.

Катерина Возіанова, засновниця ательє чоловічого одягу INDPOSHIV

Катерина Возіанова, засновниця ательє чоловічого одягу INDPOSHIV /Олександр Чекменьов

Катерина Возіанова, засновниця ательє чоловічого одягу INDPOSHIV Фото Олександр Чекменьов

Мені здається, що Forbes – ознака професійності в області журналістики. А зараз це символ українського бізнесу, який попри війну все ж таки продовжує існувати і працювати. Для мене те, що Forbes існує, те, що виходить друковане видання, це супер велике джерело натхнення. Коли ти читаєш історію українських бізнесменів і що вони роблять заради своїх компаній та заради країни, це дуже надихає. Це вселяє дуже багато віри і впевненості у те, що і наша країна, і наші бізнеси вистоять, і обовʼязково переможать ці буремні часи.

Володимир Многолєтній, співзасновник та СЕО Genesis

Володимир Многолєтній, співзасновник та СЕО Genesis /Олександр Чекменьов

Володимир Многолєтній, співзасновник та СЕО Genesis Фото Олександр Чекменьов

Три роки Forbes – це подвійне досягнення, тому що ваше медіа живе і розвивається під час війни. Для мене Forbes, в першу чергу, джерело важливої інформації про бізнес, якому я можу довіряти. В цілому це дуже важлива системна роль. Є піраміда Маслоу, і в цій піраміді Маслоу у бізнесменів є необхідність розуміти системну інформацію про бізнес, читати цю інформацію, розуміти що і чому це відбувається. Forbes дозволяє нам ці речі отримувати. 

Мені більше всього запамʼятався воєнний номер, який випустили через декілька місяців після початку війни. Усі українські бізнеси на той момент були в стані повної невизначеності. В таких умовах випустити номер, я вважаю, багато чого варте.

Гарік Корогодський, власник ТРЦ Dream, засновник благодійної організації «Життєлюб», письменник

Гарік Корогодський, власник ТРЦ Dream, засновник благодійної організації «Життєлюб», письменник /з особистого архіву

Гарік Корогодський, власник ТРЦ Dream, засновник благодійної організації «Життєлюб», письменник Фото з особистого архіву

Що для мене Forbes? Видання, з яким я сперечаюсь. Іноді погоджуюся, завжди читаю. Бува, що ревную. Це ревнощі не до конкурентів у бізнесі, ні. До журналіста, за вдалий матеріал. 

Коли сину Дані стукнуло 30, я зробив йому подарунок — номер журналу Forbes, в єдиному екземплярі, з дозволу редакції. На обкладинці — син, всі статті теж про нього. Намагався не відходити від канонів Forbes. 

Цей номер зараз переді мною. Тому що я його подарував й забрав собі. 

Ось, що для мене Forbes. Вітаю вас, штатних та позаштатних, з днем народження! Ви співпрацюєте з легендою!

Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка McDonald’s в Україні

Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка McDonald’s в Україні

Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка McDonald’s в Україні

Forbes Ukraine – це не тільки якісна журналістика і можливість тримати руку на пульсі. Видання збирає довкола себе спільноту однодумців і візіонерів, тих, хто змінює бізнес і Україну, створює нові можливості.

Особисто для мене це ще й один з останніх теплих спогадів перед початком повномасштабної війни – нагородження «Підприємець року» від Forbes у лютому 2022 р. Подія лишила по собі приємні враження навіть попри наелектризовану атмфосферу: у залі були переважно власники українських компаній, адже багатьох іноземних топів тоді вже евакуювали. І більшість керівників і власників все ж були налаштовані оптимістично, бо до кінця не вірили в найгірший сценарій.

Петро Пилипюк, засновник і СЕО компанії «Модерн Експо»

Петро Пилипюк, засновник і СЕО компанії «Модерн Експо» /Катерина Москалюк для Forbes Україна

Петро Пилипюк, засновник і СЕО компанії «Модерн Експо» Фото Катерина Москалюк для Forbes Україна

Forbes часто стає для мене джерелом натхнення. З захопленням чекаю нових випусків, щоб нарешті дізнатися: що цікавого коїться на ринку, на які актуальні тренди варто звернути увагу та які виклики й можливості чекають на глобальний бізнес найближчим часом!

Forbes — маяк експертності в бурхливому океані бізнесу. Радію, що медіа успішно працює в Україні, оскільки переконаний, що Forbes дає якісний поштовх для українських підприємців у їх розвитку.

Пишаюся бути частиною спільноти Forbes!

Сергій Созановський, продюсер і співзасновник компанії Film.ua Group

Сергій Созановський, продюсер і засновник компанії Film.ua

Сергій Созановський, продюсер і засновник компанії Film.ua

Forbes — це бренд, довіра та ознака якості. Це must read не тільки для кожного бізнесмена, це обов’язкове читання для всіх, кого хвилює майбутнє нашої держави, тому що бізнес – це завжди про майбутнє. Ми пишаємось тим, що Forbes системно висвітлює події українського кіновиробництва, для нас це не лише велика підтримка, а й великі можливості та велика відповідальність. З Днем народження, український Forbes. Читачів, охоплення та гарних новин!

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні