Категорія
Архів журналу Forbes
Дата

Forbes Ukraine (грудень 2023 – січень 2024)

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Forbes Ukraine журнал стартап /Ілюстрація Forbes Ukraine

На обкладинці – учасники 25 найкращих українських стартапів, Forbes Ukraine грудень 2023 – січень 2024 Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

Це шостий та останній випуск журналу Forbes Ukraine у 2023 році. На обкладинці – учасники 25 найперспективніших стартапів України, у яких є найкращі шанси дорости до мільярда до кінця десятиліття. Редакція Forbes Ukraine відібрала з понад 300 відомих українських проєктів лонг-лист зі 100 претендентів. Щоб потрапити в нього, компанія повинна мати $1 млн річного виторгу або підняти від $1 млн інвестицій, або ж досягти оцінки у понад $3 млн. 25 фіналістів із сотні претендентів обирало експертне журі.

Ще в цьому номері.

  • Сергій Корецький створив корпоративне диво в «Укрнафті»: 20 млрд грн прибутку за 10 місяців. Forbes Ukraine розібрався, у чому його рецепт.
  • «Галя балувана» – найуспішніша франшиза чи проблемний бізнес?
  • Андрій Журжій хоче накраудфандити 2 млрд грн на ТРЦ Ocean Plaza. Звідки в ексдепутата такі амбіції?
  • Мультфільм «Мавка» підкорив три чверті земної кулі та приніс його творцям мільйони. Чому це тільки початок?
  • «Нібулон»: як Андрій Вадатурський рятує компанію батька – Олексія Вадатурського, який разом із дружиною загинули у ніч на 31 липня 2022 року після влучання російської ракети.
  • Фотопроєкт: Сім жінок, які очолили родинний бізнес, коли їхні чоловіки пішли на війну.
  • «Школа менеджменту» бойового командира 59-ї бригади – полковника Вадима Сухаревського (позивний «Борсук»), якого 10 лютого Володимир Зеленський призначив заступником головнокомандувача ЗСУ.
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні