Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

Грані жіночого лідерства. 20 історій про українок, що реалізовують себе у великому бізнесі. Спецпроєкт Forbes

35 хв читання

Грані жіночого лідерства. 20 історій про українок, що реалізовують себе у великому бізнесі. Спецпроєкт Forbes /колаж Анастасія Решетнік

колаж Анастасія Решетнік

Forbes Ukraine вперше зробив путівник з жіночого лідерства у бізнесі. Перед вами 20 історій дуже різних жінок: від дизайнерки зі світовим ім‘ям до виробниці дронів. Усіх об’єднує те, що вони роблять неймовірні речі та ведуть за собою інших.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Forbes Ukraine зібрав 20 історій про жіноче лідерство. Це не рейтинг і не вичерпний список жінок, що демонструють видатні успіхи у підприємництві. Наша збірка має на меті показати на прикладі невідомих широкому загалу героїнь наскільки різноманітними є історії жінок у бізнесі і які виклики вони долають.

Розклад сеансів харківської «Планети Кіно» щільно заповнений на місяць уперед, як і решти кінотеатрів мережі. Працювати під постійні тривоги, котрі у Харкові можуть тривати з ранку до вечора, обстріли та відключення складно, але про закриття не йдеться. «Там є люди, які хочуть дивитися кіно», – пояснює СЕО мережі Наталія Байдан, 49.

У червні 2024‐го український FPV‐дрон Kolibri 10Т ціною в кілька сотень доларів знищив російську установку «Солнцепек» вартістю $15 млн. Kolibri 10Т та інші дрони десятками тисяч виробляє компанія TAF Drones, яку очолює колишня маркетологиня Катерина Новачук, 32.

Фото, на якому співробітники «Кроноспан УА» разом із керівницею Наталією Покінською проводять мітинг у підвалі, має кожен із чотирьох десятків директорів глобальної Kronospan. Українська команда стала взірцем стійкості, каже Покінська, 48.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд