Категорія
Гроші
Дата

Реформи в режимі тиші. Рада підприємців при Офісі президента напрацювала перші ідеї, як зменшити тиск на бізнес, і обговорила це із Зеленським. Які пропозиції бізнес поклав на стіл президента

Рада підприємців, Офіс президента, Володимир Зеленський /Сайт Офісу Президента України

Зустріч Ради підприємців при Офісі президента із Володимиром Зеленським Фото Сайт Офісу Президента України

Forbes склав перелік можливих реформ, над якими працюють бізнесмени, що входять до нещодавно створеної Ради підприємців при Офісі президента. 15 лютого члени ради обговорили їх із президентом Володимиром Зеленським. Що бізнес пропонує для того, щоб знизити тиск з боку правоохоронців і решти державних органів, і чи чує це влада

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Майже три тижні члени Ради з питань підтримки підприємництва, створеної при Офісі президента наприкінці січня, працювали над законодавчими пропозиціями, що могли б зменшити тиск правоохоронних органів на бізнес. 15 лютого сім учасників ради презентували їх на зустрічі в Офісі президента, яку очолював Володимир Зеленський.

З боку держави, крім президента, у зустрічі брали участь голова ОП Андрій Єрмак, його заступник Ростислав Шурма, віцепремʼєри Юлія Свириденко і Михайло Федоров, генеральний прокурор Андрій Костін. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні