Категорія
Гроші
Дата

«Могильна плита держслужби». Як держава реформує систему зарплат держслужбовців та де чиновники можуть заробляти більше, ніж у бізнесі? Інфографіка Forbes

Forbes зібрав дані щодо зарплат у центральних органах виконавчої влади. Де заробляють найбільше? У яких держструктур середня зарплата менша ніж 20 000? Що своїм працівникам платять компанії з приватного сектору? Чотири графіки

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Міжнародна консалтингова компанія Korn Ferry, що спеціалізується на рекрутингу топменеджерів, вже майже пів року безуспішно намагається набрати свіжі кадри до українських центральних органів влади. «Достойні кандидати відмовляються йти навіть на посади міністрів», – визнає старший партнер Korn Ferry Роман Бондар. Основна причина відмови – низькі зарплати в державному секторі, пояснює він. 

«Це могильна плита української державної служби, – вважає Бондар. – Жоден розумний, талановитий спеціаліст, який потенційно приноситиме користь державі, не має матеріальних стимулів йти працювати на неї».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні