Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Підготуватись до зими. Кредити на сонячні панелі та генератори для ОСББ та фізосіб збирають сотні заявок у банках. Детальна інструкція від Forbes, як їх отримати

5 хв читання

Підготуватись до зими. Кредити на сонячні панелі та генератори для ОСББ та фізосіб збирають сотні заявок у банках. Детальна інструкція від Forbes, як їх отримати /Shutterstock

Shutterstock

Уряд запустив програму енергоефективних кредитів. Для фізичних осіб вони безвідсоткові, а для ОСББ діють за принципом програми «5-7-9». Forbes склав детальну інструкцію, як працює програма та хто і на яких умовах може купити енергообладнання.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

На тлі дефіциту електроенергії уряд запустив декілька кредитних та грантових програм, які дозволяють купити сонячні панелі, генератори, теплові насоси на пільгових умовах. 

До програм уже долучилися найбільші українські банки – ПриватБанк, Ощадбанк, Sense Bank та Укргазбанк, які лише за перший день роботи програми зібрали сотні заявок від громадян та ОСББ. 

Forbes опитав банки і Мінекономіки та зібрав детальний гайд, як отримати кредити та гранти від уряду.

Навігація

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд