Категорія
Новини
Дата

Ajax Systems випустила нові охоронні IP-камери

Компанія Ajax Systems випустила дротові охоронні IP-камери, йдеться в пресрелізі. Пристрої, призначені для забезпечення відеоспостереження у високій роздільній здатності, вже доступні для замовлення.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Камери Ajax працюють як усередині приміщень, так і зовні завдяки класу захисту IP65. 
  • Пристрої синхронізуються з подіями системи, тож користувачі мають швидкий доступ до відеоданих і можуть налаштовувати запис за сценаріями.
  • Камери TurretCam, BulletCam та DomeCam Mini мають можливість розпізнавання обʼєктів за допомогою ШІ. Також вони передбачають безпарольну автентифікацію, швидку навігацію архівом з технологією подвійного відеопотоку, миттєву верифікацію тривог та інші функції.

Контекст

Заснована 2011 року підприємцем Олександром Конотопським, Ajax Systems – найбільший виробник систем безпеки у Європі. Продуктове портфоліо налічує понад 135 бездротових і дротових пристроїв для безпеки й автоматизації. Ajax захищає понад 2,5 млн користувачів у 187 країнах світу.

Навесні 2022-го виробничі потужності Ajax Systems були релоковані у західні області України. 

У травні 2022 року Ajax оголосила, що відкриває завод у Туреччині площею 8300 кв. м. Це перше виробництво компанії за кордоном. Також вона розпочала експансію в Північній і Південній Америці та Океанії.

У лютому цього року Аjax Systems оголосила про запуск передсерійного виробництва в Києві і активно наймає працівників різних категорій. На заводі збиратимуть нові продукти: відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші девайси. Компанія пояснила, що розширення продуктового портфоліо до 135 девайсів та представлення пристроїв відеоспостереження зумовили створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні