Додаток Threads почав втрачати активних користувачів після початкового буму /Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова
Категорія
Новини
Дата

Додаток Threads почав втрачати активних користувачів після початкового буму

Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова

У новому додатку мікроблогів Threads від компанії Meta скоротилася кількість активних користувачів, а також зменшився час, який вони проводять у застосунку, пише СNBC із посиланням на дані SensorTower і SimilarWeb.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Минулого тижня нова платформа соціальних мереж повідомила про рекордні 100 млн реєстрацій всього за пʼять днів, але, згідно з даними аналітиків, у сервісі спостерігається зниження цього показника та падіння залучення.
  • Дані компанії Sensor Tower, що займається маркетинговими дослідженнями, свідчать про значний спад активності користувачів з моменту запуску Threads: у вівторок і середу кількість щоденних активних користувачів платформи знизилася приблизно на 20% порівняно із суботою, а час, що витрачається користувачем, скоротився на 50% – від 20 хвилин до 10 хвилин.
  • Компанія Similarweb, що займається цифровими даними та аналітикою, показала аналогічні тенденції. Число активних користувачів Threads скоротилося більш ніж на 25% у період між піком 7 липня та понеділком для користувачів Threads на телефонах Android в усьому світі. 
  • Інформація від фірми також свідчить про те, що час використання додатка скоротився більш ніж наполовину, при цьому середня кількість часу, яку користувачі США витрачають на застосунок, впала приблизно з 20 хвилин 6 липня до 8 хвилин 10 липня.
  • «У вихідні ми помітили, що залучення знизилося, а в понеділок, за нашими оцінками, у Threads було 36,6 млн активних користувачів на Android», – сказав Девід Карр, старший менеджер з аналітики в Similarweb.

Контекст

6 липня Марк Цукерберг запустив власну альтернативу Twitter – Threads. Вона одночасно запрацювала у 100 країнах світу, зокрема і в Україні.

За лічені дні додаток подолав позначку в 100 млн завантажень. Це сталося швидше, ніж у ChatGPT, у якого пішло на це два місяці.

Twitter погрожує подати до суду на Meta, звинувативши її у переманюванні співробітників для створення конкурента. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні