Категорія
Новини
Дата

Мобільний застосунок «Нової пошти» не працює через технічний збій

Через технічний збій мобільний застосунок «Нової пошти» тимчасово не працює, повідомили Forbes у компанії. Наразі неможливо скористатися поштоматом та усіма послугами із застосунку.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Це не фішингова атака. Ми наразі готуємось до відновлення роботи», – уточнили у «Новій пошті».
  • Компанія додала, що докладає усіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного застосунку і обіцяла відновити про це у соціальних мережах та на сайті.
  • «Усі хто очікують посилки у поштомат сьогодні найближчим часом – вам зателефонує оператор «Нової пошти» і уточнить ваші побажання: зручний для вас спосіб доставки або можливість зачекати отримання у поштоматі», – повідомив представник компанії.
  • Наразі усі послуги по відправці посилок і вантажів та фінансові послуги можна отримати у будь-якому нашому відділенні. Всі інші цифрові точки дотику — API, бізнес-кабінет, сайт – працюють.

Контекст

У середу, 17 травня, клієнти «Нової пошти» почали скаржитися на проблеми із роботою застосунку й інших онлайн-послуг служби доставки. Зокрема, користувачі не могли зайти в особистий кабінет, перевірити статус відправлень, забрати посилку. 

«Нова пошта» продовжує відкривати нові відділення, будувати й відновлювати зруйновані термінали та доставляти посилки на звільнені території.

Напочатку квітня «Нова пошта» провела випуск цінних паперів серії «С» без здійснення публічної пропозиції на суму 800 млн грн. Розміщення облігацій здійснили для залучення коштів на фінансування інвестиційних проєктів, зокрема, на розширення та оновлення логістичної інфраструктури в Україні, а також на розвиток IT-інфраструктури.

Крім того, «Нова пошта» також планує здійснити додаткову емісію облігацій серії «D» на базі річної фінансової звітності за 2022 рік.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні