Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» починає масштабний ремонт відділень, шукає будівельних партнерів

«Нова Пошта» розпочинає проєкт реновації відділень по всій Україні, як поштових, так і вантажних, йдеться у повідомленні компанії. В компанії заявляють, що таким чином український бізнес отримає можливість працювати під час війни.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • В першу чергу ремонт проводитиметься у відділеннях «Нової Пошти», які були пошкоджені внаслідок воєнних дій, і тих, що потребують відновлення через вплив часу.
  • «Ми запрошуємо до співпраці будівельних партнерів, щоб привести до ладу зовнішній і внутрішній вигляд відділень. Перевагу надамо українським компаніям, щоб дати можливість українському бізнесу працювати й разом підтримувати економіку», – зазначив Ярослав Соловйов, директор із розвитку мережі «Нової Пошти».
  • Усі відділення планується привести до єдиного вигляду – відкритий простір, щоб усі процеси міг бачити клієнт. Окрім того, усі відремонтовані відділення матимуть однаковий колір стін, підлоги, металопластикові вікна та двері тощо.
  • Брати участь у тендері можуть компанії, що працюють на ринку більше одного року і мають позитивний досвід роботи з такими проєктами. 
  • Майбутні партнери «Нової Пошти» повинні мати кваліфікацію у проведенні різнопланових видів робіт та мати достатню кількість працівників, щоб вкластися у визначений термін.

Контекст

З початком російського вторгнення обсяги перевезень через «Нову Пошту» знизились у 20 разів. До війни компанія доставляла щодня 1 млн відправлень, із них 70% – онлайн-замовлення з магазинів. За перший тиждень війни клієнти відправляли в середньому 50 000 посилок на день. На четвертому тижні війни з’явилася позитивна динаміка – почала зростати кількість онлайн-замовлень в Україні.

Збитки компанії, спричинені війною, становлять 500 млн грн, сказав в інтервʼю Forbes співвласник «Нової Пошти» Вʼячеслав Климов. Водночас від наголосив, що компанія не заморожує інвестиції на 2022 рік – на нові проєкти спрямують близько $100 млн.

До війни «Нова Пошта» домінувала на ринку доставки. Виторг за 2021 рік зріс більш ніж на 20% порівняно з таким у 2020-му, який компанія завершила з доходом у 16,9 млрд грн та чистим прибутком у 991 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні