Категорія
Новини
Дата

Росія вдарила ракетами по пункту захоронення радіоактивних відходів «Об’єднання Радон» у Києві. Радіаційної загрози населенню немає

Внаслідок масового бомбардування Kиєва всіма доступними Росії видами зенітного та ракетного озброєння снаряди влучили у пункт захоронення радіоактивних відходів київської філії «Об’єднання Радон», повідомляє Держатомрегулювання.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Про влучання російських снарядів повідомив персонал підприємства, який в цей час знаходиться в укритті. Падіння снарядів такоже зафіксували камери стостережень.
  • Автоматизована система радіаційного моніторингу вийшла з ладу, але, за попередньою оцінкою Держатомрегулювання, за межами санітарно-захисної зони загрози населенню немає.
  • Оцінка радіаційної обстановки буде здійснена переносними приладами після завершення обстрілів.
  • Російські військові влучили у паркан підприємства. Будівля, ємності – все ціле, повідомили у ДСНС.

Майже одночасно російські снаряди влучили у нафтобазу у Василькові. Почалася пожежа, повідомляє мер міста Наталя Баласинович. КМДА радить мешканцям навколишніх населених пунктів щільно закривати вікна. Також цієї ночі через обстріли окупантів під Харковом відбувався потужний вибух. Держспецзвʼязку опублікувало відео, на якому видно грибовидну хмару після вибуху. Вірогідно, окупанти підірвали газопровід.

Повну хроніку четвертого дня війни Росії проти України читайте за посиланням.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні