Категорія
Новини
Дата

В EVA почали інвестувати в салони краси

1 хв читання

Магазин EVA Beauty в київському ТРЦ Respublika Park /надано пресслужбою

Магазин EVA Beauty в київському ТРЦ Respublika Park Фото надано пресслужбою

Перший салон краси від української мережі drogerie-магазинів EVA почав роботу в квітні у Києві, повідомила Василина Петлицька, директорка напряму EVA Beauty. Сума інвестицій у його запуск – 1,7 млн грн.

Як створити продукт, який полюблять клієнти? Отримайте цінні поради від співвласника monobank™ – Олега Гороховського. Купуйте квиток на Форум підприємців, який відбудеться 27 червня.

Ключові факти

  • Перший Beauty Salon by EVA розташувався в київському ТРЦ Respublika Park. Салон краси відкрився в межах магазину EVA Beauty. Площа салону становить 26 кв. м при загальній площі магазину 643 кв. м.
  • Інвестиції в магазин, відкритий наприкінці 2023 року, сягали 15,5 млн грн, розповіла Петлицька. Сума інвестицій в запуск салона краси склала 1,7 млн грн.
  • Beauty Salon by EVA розділений на зону догляду за волоссям та косметологічний кабінет, пропонує такі послуги, як стрижка, укладка, фарбування, лікувальні процедури для волосся, послуги косметолога.
  • В магазині EVA Beauty представлено 30 000 SKU. Приблизно 25% – декоративна косметика, догляд за волоссям та шкірою, ще 25% – товари для чоловіків, дітей, а також аксесуари. 
  • «Середній чек у EVA Beauty вище за стандартний магазин мережі на 173% через преміальність частини брендів», – каже Петлицька.
  • В EVA Beauty також працює магазин у форматі shop-in-shop – «Центр здоров’я шкіри» з окремою касою.
  • Наступний магазин EVA Beauty із салоном краси відкриють у липні у львівському ТРЦ Victoria Gardens.
Салон краси Beauty Salon by EVA в київському ТРЦ Respublika Park /надано пресслужбою

Салон краси Beauty Salon by EVA в київському ТРЦ Respublika Park Фото надано пресслужбою

Салон краси Beauty Salon by EVA в київському ТРЦ Respublika Park /надано пресслужбою

Салон краси Beauty Salon by EVA в київському ТРЦ Respublika Park Фото надано пресслужбою

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Мережа магазинів EVA (ТОВ «Руш») входить до корпорації «Тервін» Руслана Шостака. Загалом група охоплює 16 компаній.

У 2023 році EVA відкрила 59 нових торгових точок, два «Центри здоров’я шкіри» у форматі shop-in-shop з асортиментом дерматокосметики у Дніпрі та Києві, запустила в тестовому режимі магазин формату EVA Beauty в київському ТЦ Respublika Park. 

Виторг компанії за минулий рік становив 21 млрд грн. З них 2,4 млрд грн – продажі інтернет-магазину, що дозволило ритейлеру потрапити до рейтингу тридцяти найбільших продавців в уанеті від Forbes Ukraine. Компанія посіла 8-му позицію в розділі «Товари».

Протягом першого кварталу 2024 року мережа EVA відкрила 16 нових торгових точок і на 31 березня 2024 нараховувала 1072 працюючих магазини. 

У 2024 році компанія планує відкрити загалом близько 60 магазинів. Заплановані інвестиції в цей напрям – біля 200 млн грн. До кінця поточного року мережа має вийти на довоєнну кількість працюючих магазинів (1116 станом на 24 лютого 2022 року), йдеться в пресрелізі компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні