Категорія
Новини
Дата

Мережа EVA запустить оновлений формат EVA Beauty в ТРЦ Respublika (оновлено)

Мережа EVA запустить преміальний формат EVA Beauty Lab в ТРЦ Respublika /пресслужба EVA

Мережа EVA запустить преміальний формат EVA Beauty Lab в ТРЦ Respublika Фото пресслужба EVA

Магазин у тестовому форматі EVA Beauty почне роботу у грудні. Про це Forbes розповів співвласник мереж EVA та Varus Руслан Шостак. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Мережа EVA відкриє перший великий магазин у столичному ТРЦ Respublika. «В EVA Beauty на площі 700 кв. м буде широкий асортимент товарів сегменту середній плюс та більш високого сегменту», – сказав Руслан Шостак
  • Компанія все ще веде перемовини з брендами, тому магазин працюватиме перші місяці в тестовому режимі.
  • Повноцінний запуск магазину запланований у першій половині 2024 року. «Ми задіяли дуже багато ресурсів компанії до цього проєкту, – каже бізнесмен. – Цей формат будемо розвивати у наступні роки». 

Контекст

Про плани запустити преміальний формат для EVA Руслан Шостак розповів під час «Business Breakfast з Володимиром Федоріним» від Forbes у вересні 2023 року. «Ми будуємо преміальний формат для EVA і впевнені, що можемо у 2023 році, максимум – на початку наступного року його відкрити. Він буде в офлайн- і онлайн-форматах», — сказав Шостак. 

Вперше ритейлер представив формат «лабораторії краси» 2019 році у Дніпрі, в ТРЦ Neo Plaza. Ключова відмінність формату від класичних магазинів EVA – широка представленість косметичної та парфумерної продукції.

Виторг мережі EVA у 2022 році склав 15,7 млрд грн, що на 8% менше, ніж роком раніше. Найбільша мережа дрогері-магазинів EVA станом на грудень 2023 року має 1051 магазин. 

З листопада 2023 року компанія входить у корпорацію «Тервін». За 20 місяців великої війни EVA втратила майже 10% мережі, проте відкрила 57 нових магазинів, і ще близько 20 з’явиться до кінця 2023 року.

Новина уточнена після виходу на прохання EVA

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні