Сільпо у стилі мультфільму Мавка. Лісова пісня /пресслужба Сільпо
Категорія
Новини
Дата

Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу

Фасад магазину «Сільпо» до реконструкції. Після відкриття супермаркет у стилі анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» зміниться, уточнили Forbes в компанії Фото пресслужба Сільпо

Супермаркет «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall на «Почайній» повернеться до роботи 1 грудня 2023 року. Напередодні повномасштабного вторгнення робота магазину була призупинена, а після початку бойових дій супермаркет законсервували. Про це повідомила пресслужба ритейлера.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • 1 грудні після дворічної паузи «Сільпо» повертається у ТРЦ Blockbuster Mall. Супермаркет матиме торговельну площу 2100 кв. м і стане найбільшим магазином, відкритим мережею за час повномасштабного вторгнення.
  • В магазині буде розташований гастрономічний простір – фудхол з власним меню: від піци та бургерів до страв з воку й суші. Також покупцям «Сільпо» запропонують спеціальні зони: крафтові фермерські товари від «Лавки традицій», випічка від «Крафтяра», страви з кулінарії та інші.
  • «Ми поновлюємо роботу супермаркету саме у той рік, коли відбулася гучна премʼєра мультфільму і Мавка здобула феноменальну любов глядачів», – розповіли в пресслужбі рітейлера. Після відкриття у супермаркеті будуть певні візуальні зміни, пов’язані з персонажами мультфільму, уточнили Forbes у компанії.
  • Магазин у стилі анімаційного фільму Лісова пісня» було відкрито ще у листопаді 2019-го року. Його дизайн присвячено анімаційному фільму «Мавка. Лісова пісня», який створений українською студією Animagrad (FILM.UA Group). На початку 2022 року роботу магазину призупинили на реконструкцію, а після початку бойових дій супермаркет законсервували.
  • Про повернення «Сільпо» на «Почайній» Forbes дізнався у жовтні. Контракт підписаний, план з відкриття є, сподіваюсь, що це буде 1 грудня, в день оновлення ТРЦ, розповів Олександр Черніцький, голова правління Mandarin Plaza, що управляє ТРЦ Blockbuster Mall, а також Lavina Mall та низкою інших проєктів.
Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу /Фото 1

Відкриття «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall магазину в 2019 році. Фото: RAU

Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу /Фото 2

Відкриття «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall магазину в 2019 році. Фото: RAU

Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу /Фото 3

Відкриття «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall магазину в 2019 році. Фото: RAU

Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу /Фото 4

Відкриття «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall магазину в 2019 році. Фото: RAU

Столичний магазин «Сільпо» в стилі «Мавки» відновить роботу /Фото 5

Відкриття «Сільпо» у ТРЦ Blockbuster Mall магазину в 2019 році. Фото: RAU

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

«Сільпо» – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на листопад 2023-го нараховує понад 313 супермаркетів, зокрема чотири делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Чистий збиток власника мережі супермаркетів «Сільпо» АТ «Фоззі Груп» за підсумками 2022 року сягнув 239,4 млн грн. У 2021-му компанія отримала прибуток у 124,3 млн грн. Загалом активи компанії скоротилися за результатами 2022 року на 15,7% – до 3,09 млрд грн. 

Раніше стало відомо, що Fozzy Group хоче розвинути мережу супермаркетів «Сільпо» в Польщі. Наразі компанія займається пошуком локації в цій країні, де могла б відкрити свої перші магазини. Окрім цього, український ритейлер розглядає Словаччину, Чехію, Румунію та Болгарію, але саме Польща є пріоритетним напрямком для експансії. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні