Категорія
Новини
Дата

«Світлі» супермаркети зі Starlink. «Сільпо» готує 95% мережі до автономного режиму

Fozzy Group реалізовує програму підготовки мережі супермаркетів «Сільпо» до роботи в автономному режимі. У 95% маркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори та супутниковий інтернет, йдеться в пресрелізі групи.

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • На 12 грудня мережа «Сільпо» має 85 «світлих» супермаркетів у 30 населених пунктах. Ці магазини можуть працювати під час відключень світла, зазначили в компанії.
  • До кінця грудня кількість «Сільпо» з автономним живленням зросте до 179 магазинів у 60 містах, або 60% від усієї мережі. 
  • В компанії заявили, що вже на початку наступного року «незламними» стануть 285 із 300 магазинів «Сільпо», тобто 95% усієї мережі.
  • «Сільпо» запрошує гостей до усіх магазинів, де є світло та генератори, – підживитися та попрацювати. В торгових залах планують облаштовувати робочі місця залежно від загальної площі: від 3 до 30. Також у деяких магазинах можна буде розігріти власну їжу, йдеться в повідомленні Fozzy Group.   
  • Крім того, компанія повідомила, що закупила понад 170 Starlink для всіх магазинів із генераторами.

Контекст

Раніше мережа АТБ заявила, що обладнала генераторами 235 супермаркетів і закупила ще 750 для обладнання у грудні–січні. Також у мережі заявили, що організували «пункти незламності» в усіх працюючих магазинах. Крім того, найближчим часом планується закупити щонайменше 300 Starlink.

У Novus з’явилася функція оренди портативних зарядних пристроїв в інфоцентрах та кафе. Для цього потрібно просканувати QR-код, завантажити застосунок та взяти павербанк.  

Мережа «Епіцентр» також ділиться з покупцями резервною електрикою. У торговельних центрах з’явилися станції підзарядження гаджетів «Заряджайзери».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні