Категорія
Новини
Дата

«Світлі» супермаркети зі Starlink. «Сільпо» готує 95% мережі до автономного режиму

1 хв читання

Fozzy Group реалізовує програму підготовки мережі супермаркетів «Сільпо» до роботи в автономному режимі. У 95% маркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори та супутниковий інтернет, йдеться в пресрелізі групи.

Ключові факти

  • На 12 грудня мережа «Сільпо» має 85 «світлих» супермаркетів у 30 населених пунктах. Ці магазини можуть працювати під час відключень світла, зазначили в компанії.
  • До кінця грудня кількість «Сільпо» з автономним живленням зросте до 179 магазинів у 60 містах, або 60% від усієї мережі. 
  • В компанії заявили, що вже на початку наступного року «незламними» стануть 285 із 300 магазинів «Сільпо», тобто 95% усієї мережі.
  • «Сільпо» запрошує гостей до усіх магазинів, де є світло та генератори, – підживитися та попрацювати. В торгових залах планують облаштовувати робочі місця залежно від загальної площі: від 3 до 30. Також у деяких магазинах можна буде розігріти власну їжу, йдеться в повідомленні Fozzy Group.   
  • Крім того, компанія повідомила, що закупила понад 170 Starlink для всіх магазинів із генераторами.

Контекст

Раніше мережа АТБ заявила, що обладнала генераторами 235 супермаркетів і закупила ще 750 для обладнання у грудні–січні. Також у мережі заявили, що організували «пункти незламності» в усіх працюючих магазинах. Крім того, найближчим часом планується закупити щонайменше 300 Starlink.

У Novus з’явилася функція оренди портативних зарядних пристроїв в інфоцентрах та кафе. Для цього потрібно просканувати QR-код, завантажити застосунок та взяти павербанк.  

Мережа «Епіцентр» також ділиться з покупцями резервною електрикою. У торговельних центрах з’явилися станції підзарядження гаджетів «Заряджайзери».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні