Категорія
Новини
Дата

Українська IT-компанія MacPaw виділятиме фонду «Повернись живим» $30 000 щомісяця на операціні витрати

Українська компанія з розробки застосунків MacPaw на регулярній основі надаватиме інституційну підтримку фонду «Повернись живим». Про це повідомив засновник IT-компанії Олександр Косован.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • MacPaw щомісяця надаватиме «Повернись живим» цільову благодійну допомогу в розмірі $30 000, спрямовану на забезпечення стабільної операційної діяльності фонду. Це зарплати фахівців, оренда офісів і складів та інше, пояснив Олександр Косован.
  • «Ми пишаємося своїм українським походженням. У цей непростий для України час ми допомагаємо країні всіма ресурсами, доступними нам як бізнесу, – в межах програми корпоративної соціальної відповідальності та через MacPaw Foundation. Загалом, компанія вже передала на допомогу українцям понад $5 млн.

Контекст

За сім місяців війни обсяг надходжень до фонду «Повернись живим» зріс чи не в 600 разів. Із доходом за дев’ять місяців 2022 року близько 6 млрд грн фонд, якби він був компанією, впевнено опинився б у сотні найбільших компаній. 

Але головний KPI очільника фонду Тараса Чмута – не скільки грошей вони залучили, а наскільки ефективно їх витратили: допомогли ЗСУ, підвищили обороноздатність країни. Як влаштований найбільший військовий фонд України, у чому його відмінність і які завдання стоять перед організацією – дивіться і читайте тут.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні