Категорія
Новини
Дата

Український аутсорсер Ciklum купує американську консалтингову компанію Infogen. Деталі

Одна з найбільших за виторгом українська IT-компанія Ciklum купує американську цифрову консалтингову компанію Infogen. Одна з причин – розвиток експансії на ринку Північної Америки. Про це Forbes повідомила пресслужба Ciklum.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Угода між Ciklum та Infogen прискорить розвиток українського аутсорсера на ринку Північної Америки, а також посилить експертизу в створенні рішень для роздрібної торгівлі, фінансової індустрії та Hi-Tech сегменту. Суму угоди Ciklum не коментує.  
  • «Ми системно нарощували наші можливості задля подальшої міжнародної експансії і завдяки нашим партнерам-інвесторам продовжуватимемо створювати ще більше інновацій і технологічних рішень, щоб допомагати клієнтам виводити їхні бізнеси на новий рівень», – каже CEO Ciklum Радж Радхакрішнан.
  • У глобальній команді Infogen – близько 350 фахівців. Консалтингова компанія спеціалізується на застосуванні імерсивних технологій віртуальної та доповненої реальності. «Infogen володіє унікальними можливостями щодо проведення R&D та використання Microsoft технологій», – йдеться у повідомленні пресслужби Ciklum. 

Контекст

Ciklum – глобальна сервісна ІТ-компанія на понад 4000 фахівців, що працює на ринку більше 20 років. У 2021-му Ciklum придбала чеського розробника CN Group у фонду Genesis Capital на 360 фахівців. Тоді засновник інвестиційної компанії Insoft Partners Віталій Горовий оцінював угоду між Ciklum та CN Group до €25 млн. 

На українському ринку менших аутсорсерів протягом 2023-го скуповував польський IT-консорціум Euvic Group. Компанія придбала чотири українські аутсорсери розміром до 100 людей. У портфелі Euvic Group – львівська Exoft, дніпровська Artkai, харківська 7Devs та вінницька Lampa Software.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні