Категорія
Новини
Дата

Польський ІТ-гігант Euvic купив українського розробника Exoft

Польська ІТ-компанія Euvic Group придбала українського постачальника програмного забезпечення Exoft. Про це Forbes повідомив співзасновник Mergewave Capital та M&A представник Euvic в Україні Тарас Бачинський.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Приєднання Exoft – перший крок на шляху до закордонної експансії Euvic Group. Переговори щодо угоди розпочалися вже після початку війни, та транзакція буде завершена впродовж найближчих двох років, при цьому Exoft збереже найменування та автономність, зазначили в Mergewave Capital. 
  • За словами Баранецького, Exoft стане частиною Euvic Group, куди вже входить понад 30 ІТ-компаній із загальним оборотом понад 1 млрд злотих (понад $230 млн). 
  • «Такі компанії, як Euvic, не намагаються отримати найкращу ціну, а в цілому як і вся Польща, пропонують інвестиційну руку допомоги Україні як надійний стратегічний партнер. Euvic має далекосяжні плани розвитку», – зазначив Бачинський. 
  • Також у планах Euvic – будівництво сервісних центрів в Україні, розвиток бізнес-центрів на скандинавських та американських ринках, у Дубаї та Великій Британії. 
  • «Ми усвідомлюємо ризики, пов’язані з веденням бізнесу в поточній ситуації в Україні, але бачимо в цьому і можливості. ІТ-індустрія, попри все, залишається стабільною. Ми віримо, що війна закінчиться, і хочемо підтримувати наших партнерів у подальшому розвитку», – зазначив Лукаш Чернецький, віцепрезидент Euvic.

Контекст

Exoft працює на ринку з 2013 року та спеціалізується на розробці десктопного, веб та мобільного програмного забезпечення з використанням технологій С#, .NET MVC Web API, ASP.NET, WPF, WCF. Штат компанії налічує понад 80 розробників. Компанія працює на понад двох десятках іноземних ринках.

Euvic Group, яка налічує понад 5000 працівників, спеціалізується на забезпеченні IT-послуг у Польщі та деяких європейських країнах.  

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні