Фото: Укрзалізниця /прес-служба Укрзалізниці
Категорія
Новини
Дата

УЗ вперше з початку великої війни запускає «Інтерсіті+» з Києва до Запоріжжя

1 хв читання

Фото: Укрзалізниця Фото прес-служба Укрзалізниці

«Укрзалізниця» вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відновлює рух швидкісного поїзда «Інтерсіті+» за маршрутом Київ – Дніпро – Запоріжжя, йдеться у повідомленні перевізника.

Ключові факти

  • Поїзд повернеться на маршрут з 10 червня. Потяг Hyundai Rotem щодня вирушатиме з Києва о 6:35, прибуватиме до Дніпра о 12:57 і до Запоріжжя о 14:25. 
  • Зворотно з Запоріжжя відправлення о 14:45, з Дніпра – 16:04, з Киэва – 22:15.
  • Квитки на потяг можна буде придбати вже найближчим часом.

Контекст

У квітні українські та польські залізничники спільно проводили тестово-випробувальну поїздку маршрутом Люблін – Рава-Руська євроколією 1435 мм, повідомила пресслужба Мінінфраструктури. Для пасажирів польського напрямку Рава-Руська (Львівська область) стане пунктом зручної пересадки між поїздом на євроколії та поїздом «Укрзалізниці» на українській колії, який у свою чергу довезе пасажирів до Львова.

23 травня «Укрзалізниця» повідомила, що розглядає можливість запровадження жіночих купе на маршрутах далекого сполучення, йдеться в релізі перевізника. На першому етапі послугу з купівлі квитків у жіночі купе можливо реалізувати тільки через мобільний застосунок УЗ.

Зазначається, що наразі розробляються IT-рішення та буде внесено відповідні зміни до нормативних актів. Також УЗ проводить консультації з юристами, міжнародними та українськими громадськими організаціями.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні