Фото: Укрзалізниця /прес-служба Укрзалізниці
Категорія
Новини
Дата

УЗ вперше з початку великої війни запускає «Інтерсіті+» з Києва до Запоріжжя

Фото: Укрзалізниця Фото прес-служба Укрзалізниці

«Укрзалізниця» вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відновлює рух швидкісного поїзда «Інтерсіті+» за маршрутом Київ – Дніпро – Запоріжжя, йдеться у повідомленні перевізника.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Поїзд повернеться на маршрут з 10 червня. Потяг Hyundai Rotem щодня вирушатиме з Києва о 6:35, прибуватиме до Дніпра о 12:57 і до Запоріжжя о 14:25. 
  • Зворотно з Запоріжжя відправлення о 14:45, з Дніпра – 16:04, з Киэва – 22:15.
  • Квитки на потяг можна буде придбати вже найближчим часом.

Контекст

У квітні українські та польські залізничники спільно проводили тестово-випробувальну поїздку маршрутом Люблін – Рава-Руська євроколією 1435 мм, повідомила пресслужба Мінінфраструктури. Для пасажирів польського напрямку Рава-Руська (Львівська область) стане пунктом зручної пересадки між поїздом на євроколії та поїздом «Укрзалізниці» на українській колії, який у свою чергу довезе пасажирів до Львова.

23 травня «Укрзалізниця» повідомила, що розглядає можливість запровадження жіночих купе на маршрутах далекого сполучення, йдеться в релізі перевізника. На першому етапі послугу з купівлі квитків у жіночі купе можливо реалізувати тільки через мобільний застосунок УЗ.

Зазначається, що наразі розробляються IT-рішення та буде внесено відповідні зміни до нормативних актів. Також УЗ проводить консультації з юристами, міжнародними та українськими громадськими організаціями.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні