Категорія
Новини
Дата

Велика Британія готується тимчасово націоналізувати «дочку» «Газпрому» – Bloomberg

1 хв читання

Уряд Великої Британії готується тимчасово націоналізувати компанію Gazprom Marketing & Trading Retail Ltd, яка займається роздрібною торгівлею газом у країні. Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела.

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Ключові факти:

  • «Gazprom Marketing & Trading Retail Ltd., яка має понад 30 000 бізнес-клієнтів, є головним кандидатом на введення в режим спеціального управління», – каже джерело, знайоме з цим питанням. Виданню не вдалося взяти коментарі у підрозділу «Газпрому».

Контекст:

Повідомлялось, що британські держоргани намагаються розірвати звʼязки з Gazprom Marketing & Trading Retail Ltd., яка постачає понад 20% промислового та комерційного газу в країні. «Дочка» російського гіганта постачає газ підприємствам та держорганам, включно з Національною службою охорони здоровʼя.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд