Категорія
Новини
Дата

Володимир Зеленський закликав громадян ЄС, Росії та світу підтримати Україну

В останньому відеозверненні Зеленський звернувся до громадян Європи, РФ та всього світу. «Діяти можуть і звичайні люди. В кожній країні світу, Європи виходьте на площі своїх міст і вимагайте миру для Європи, миру для України, зупинки цієї війни», – сказав Зеленський. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Також він звернувся російською до громадян РФ з проханням вийти на мітинги та вимагати зупинити цю війну. «Це ваше право і наше право, – наголосив Зеленський.  

Він закликав європейців вимагати від своїх урядів, щоб Україна отримала більше фінансової та військової допомоги. «Поки державні інституції Європи не поспішають з реальними дуже міцними рішеннями, кожен європеєць у своїй столиці може прийти до нашого посольства і запропонувати свою допомогу. Бо це допомога вам, допомога всій Європі. Ви самі собі допомагаєте», – наголосив український президент. 

Зеленський звернувся до громадян, що мають в Європі бойовий досвід. «Якщо ви не хочете підтримувати нерішучість політиків, ви можете вже зараз прибути до нашої держави і разом з нами захищати Європу. Де це зараз дуже потрібно», – сказав Зеленський.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні