Категорія
Новини
Дата

WhatsApp дозволив редагувати надіслані повідомлення

Месенджер WhatsApp, який належить Meta Platforms, додав можливість виправити помилку або додати додаткові відомості вже після доставки повідомлення, йдеться у блозі компанії. Зробити це можна протягом 15 хвилин після надсилання.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Месенджер уже почав впроваджувати цю функцію по всьому світу, і найближчими тижнями вона стане доступна для всіх користувачів.
  • Після редагування співрозмовники побачать позначку «Змінено», але не зможуть переглянути історію виправлень. 
  • Внесені зміни, як і всі особисті повідомлення, медіа та дзвінки, захищаються наскрізним шифруванням.

Контекст

У серпні минулого року в месенджері WhatsApp з’явилися нові функції конфіденційності, одна з них – обмеження можливості зробити скріншот листування.

У вересні стало відомо, що компанія Meta Platforms Inc. створює нову групу, яка зосередиться на створенні платних продуктів та функцій для своїх платформ Facebook, Instagram та WhatsApp. Компанія не планує вводити оплату за відключення реклами та прагне надалі розвивати рекламний бізнес, заявив голова відділу реклами та бізнес-продуктів Meta Джон Хегеман. У довгостроковій перспективі Meta вважає, що платні функції стануть більшою частиною її бізнесу, сказав він.

У листопаді WhatsApp розгорнув функцію під назвою «Спільноти», щоб можна було організовувати різні чат-групи. Також зʼявляються інші функції, такі як більші групові відеодзвінки та опитування в чаті, пише Reuters. Згідно із заявою компанії, тепер додаток також дозволяє групам чату мати до 1024 користувачів, що набагато перевищує обмеження у 256 учасників, яке було донедавна. Конкуренти WhatsApp, зокрема Telegram та Discord, дозволяють тисячам учасників спілкуватися у групових чатах.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні