Категорія
Новини
Дата

YouTube відключив всі функції монетизації для росіян

Відеохостинг YouTube повністю призупинив усі функції монетизації для російських користувачів, включаючи передплату Premium, Music Premium, спонсорство, суперчат, суперстікери та мерч. Відповідне повідомлення отримали автори роликів із Росії, повідомляє російське медіа The Bell.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • «Це означає, що автори YouTube тимчасово перестануть отримувати прибуток від цих функцій у Росії. Ці зміни не поширюються на глядачів, які знаходяться поза Росією», – йдеться у повідомленні відеохостингу.

Контекст:

Раніше YouTube тимчасово відключив показ реклами російським користувачам у звʼязку з надзвичайними обставинами та подіями в Україні. Але в авторів відео залишалася можливість заробляти альтернативними способами – за допомогою щомісячної підписки YouTube Premium, яка дозволяє дивитися відео без реклами, за допомогою суперчатів та суперстікерів, спонсорства.

Наприкінці лютого YouTube заборонив монетизацію ряду російських державних ЗМІ чи тим, що фінансуються чи підтримуються ними, зокрема RT.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні