Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

«Ті, хто підхопить тебе в темній воді». З жовтня в Силах оборони зʼявляться підрозділи супроводу військових. Як працює одна з найвідоміших патронатних служб «Янголи Азову»

6 хв читання

Олена Толкачова (на фото посередині), Дзвенислава Сіра та їхні посестри повертають до строю понад 80% поранених «Азову» та Третьої штурмової. А 200 млн грн від фандрейзера Андрія Шпака зроблять «Янголів Азову» ще ефективнішими. /Артем Галкін для Forbes Ukraine

Олена Толкачова (на фото посередині) та Дзвенислава Сіра з патронатної служби «Янголи «Азову» Фото Артем Галкін для Forbes Ukraine

Завдання патронатної служби «Янголи «Азову» – повертати поранених бійців до життя. Як вона стала одним із найважливіших та найефективніших підрозділів «Азову» і Третьої штурмової та вже вплинула на зміни в армії.

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

«Привіт, я Дзвінка з патронатної служби. Буду супроводжувати тебе до повного відновлення і не тільки», – пригадує боєць Третьої штурмової бригади Олексій Тюнін, 37, із позивним Дух зміст першого повідомлення, яке він прочитав у телефоні після двох днів у комі в лікарні в Дніпрі. Харків’янину Духу ампутували ногу після кульового поранення під Андріївкою 19 серпня 2023-го. Пройшовши реабілітацію, Тюнін написав в описі свого Instagram-профілю: «Людина з необмеженими можливостями».

Тюнін працює заступником начальника господарського сектора в комунальному підприємстві в Києві і готується до міжнародних змагань ветеранів з інвалідністю Invictus Games. Успішним відновленням Дух завдячує патронатній службі «Янголи Азову», яка опікується загиблими та їхніми родинами, пораненими бригади спецпризначення «Азов» і Третьої штурмової.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд