Василь Кушнір, 35 /надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Airbnb для далекобійників. Василь Кушнір створив бізнес на послугах для водіїв вантажівок у США. Що з цього вийшло

4 хв читання

Василь Кушнір за 12 років побудував групу компаній у галузі вантажоперевезень. Фото надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.

Василь Кушнір потрапив у США без грошей і досвіду. За 12 років побудував групу компаній у галузі вантажоперевезень з оборотом у $7 млн. Як він шукав ідеї для бізнесу?

«Is american dream dead?» – цей пошуковий запит у Google видає понад 200 млн посилань. У США вже понад десятиліття панує наратив, що концепція «хто наполегливо працює, той гідно живе» не діє. Українець Василь Кушнір, 35, спростовує скепсис американців. Його american dream почалася у 2011 році. Парубок із села Малинці Чернівецької області виграв в урядовій лотереї грін‐карту в США.

Кушнір летів на інший континент, щоб заробити грошей і закрити борг батьків у $150 000. За 12 років у нього група компаній із навчання і працевлаштування далекобійників, оренди паркувальних місць, евакуювання транспорту та радіо для водіїв, що сумарно заробляють приблизно $7 млн щорічно.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні