Василь Кушнір, 35 /надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.
Категорія
Компанії
Дата

Airbnb для далекобійників. Василь Кушнір створив бізнес на послугах для водіїв вантажівок у США. Що з цього вийшло

Василь Кушнір за 12 років побудував групу компаній у галузі вантажоперевезень. Фото надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.

Василь Кушнір потрапив у США без грошей і досвіду. За 12 років побудував групу компаній у галузі вантажоперевезень з оборотом у $7 млн. Як він шукав ідеї для бізнесу?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Is american dream dead?» – цей пошуковий запит у Google видає понад 200 млн посилань. У США вже понад десятиліття панує наратив, що концепція «хто наполегливо працює, той гідно живе» не діє. Українець Василь Кушнір, 35, спростовує скепсис американців. Його american dream почалася у 2011 році. Парубок із села Малинці Чернівецької області виграв в урядовій лотереї грін‐карту в США.

Кушнір летів на інший континент, щоб заробити грошей і закрити борг батьків у $150 000. За 12 років у нього група компаній із навчання і працевлаштування далекобійників, оренди паркувальних місць, евакуювання транспорту та радіо для водіїв, що сумарно заробляють приблизно $7 млн щорічно.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні