Вадим Єрмолаєв /vadymiermolaiev.info
Категорія
Компанії
Дата

Крим і вино. За що потрапив під санкції РНБО головний забудовник Дніпра Вадим Єрмолаєв

Вадим Єрмолаєв Фото vadymiermolaiev.info

Рада національної безпеки та оборони України наклала санкції на одного з найбагатших бізнесменів України Вадима Єрмолаєва. В чому його звинувачують та що очікує на його бізнес

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Відомий бізнесмен та інвестор, – написано про Вадима Єрмолаєва, 55, на його персональному сайті. – Його називають головним забудовником Дніпра, завдяки якому зʼявились такі обʼєкти, як «Мост-Сіті», Cascade Plaza, «Босфор», Enigma, «Призма» та інші. Творець і інвестор Катеринославського бульвару та бульвару Південного».

Зараз сайт Єрмолаєва не працює, а остання новина, в якій йдеться про плани відтворення історичної будівлі в центрі Дніпра, датується 16 вересня. Також не працює сайт корпорації «Алеф», яка обʼєднує понад десяток бізнесів, заснованих Єрмолаєвим.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні