Категорія
Компанії
Дата

Минулий рік – не найкращий для металургів. Як війна змінила «Метінвест» та що чекає на головний бізнес Ахметова у 2024-му. Сім головних фактів зі звіту компанії

Чи зможе головний бізнес Ріната Ахметова переломити ситуацію у 2024-му? /надано пресслужбою

Чи зможе головний бізнес Ріната Ахметова переломити ситуацію у 2024-му? Фото надано пресслужбою

Низькі світові ціни на сталь і руду та заблоковані порти більшу частину 2023-го не дозволили «Метінвесту», найбільшій приватній компанії країни, отримати прибуток після рекордних збитків у 2022-му. Чи зможе компанія Ріната Ахметова переломити ситуацію?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Ми завершили перебудову компанії під нові умови. Побудували нові логістичні ланцюги та знайшли альтернативні джерела постачання сировини», – казав в інтервʼю Forbes СЕО «Метінвесту» Юрій Риженков наприкінці року. 

У 2023-му компанія отримала $7,4 млрд виторгу проти $8,3 млрд у 2022-му. Чистий збиток скоротився у 10 разів, до $194 млн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні