Категорія
Компанії
Дата

20 найбільших компаній в українському АПК. Місія – зрости, попри війну. Кому це вдалось

20 найбільших агровиробників та експортерів України /колаж Анастасія Левицька

20 найбільших агровиробників та експортерів України Фото колаж Анастасія Левицька

Окуповані території, потенційно небезпечні аграрні поля, заблоковані морські порти – це лише частина проблем, які заважали розвиткові агросектора минулого року. Багато компаній, незважаючи на мільярдний виторг, зазнали збитків. Але були й прибуткові. Forbes публікує список найбільших компаній агропромислового комплексу, які продовжують працювати попри перешкоди.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Морем, річкою, суходолом українські аграрії змогли вивезти майже 60 млн т урожаю під час війни. А ще навчилися сіяти під обстрілами, збирати з полів уламки ракет, почали розумітися на саперній справі, працювати в умовах дефіциту кадрів та непрацюючих портів.

Війна зробила агровиробництво збитковою справою, каже гендиректор холдингу ІМК Алекс Ліссітса. Через подорожчання добрив і пального собівартість виробництва агропродукції, за його даними, зросла майже вдвічі.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні