Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Рівняння з багатьма ризиками. Одеський припортовий завод після трьох років простою може відновити роботу. Наскільки це реально та безпечно

4 хв читання

Одеський припортовий завод /Getty Images

Одеський припортовий завод може відновити роботу після трьох років простою Фото Getty Images

Добрива з Одеського припортового заводу (ОПЗ) здатні закрити до 15% річних потреб українських аграріїв і знизити їхню собівартість. Чому найбільший хімзавод країни три роки простоює, коли може відновити роботу і що стоїть на заваді

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Одеський припортовий завод (ОПЗ) вперше з 2021 року готується відновити повноцінну роботу, повідомив Forbes співрозмовник в уряді, обізнаний у справах ОПЗ. Повноцінний запуск може відбутися в серпні.

ОПЗ належить Фонду держмайна України (ФДМУ) та готується до приватизації. У фонді відмовилися коментувати Forbes можливе відновлення роботи ОПЗ із посиланням на безпекові ризики.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд