Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Україна» – це не просто готель». Максим Кріппа, який купує цей об’єкт за 3 млрд грн, розповів про логіку угоди і подальші плани. Перше майже інтерв’ю

3 хв читання

Максим Кріппа /надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.

Максим Кріппа Фото надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.

Вчора, 18 вересня, компанія «Ола Файн», яка належить підприємцю Максиму Кріппі, перемогла в приватизаційному аукціоні на придбання готелю «Україна» в центрі Києва. Forbes Ukraine отримав письмові відповіді від непублічного покупця

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Ваша компанія перемогла в аукціоні з продажу готелю «Україна» в Києві. Готельний бізнес у столиці зараз на дні. Для чого він вам?

«Україна» – не просто готель. Перш за все це історична споруда в центрі столиці, яка має значний потенціал для капіталізації. У нас є план, як ефективно розвивати цей об’єкт, але зараз мені не хотілося б його розкривати.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд