Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Інвесткомпанія Capital Times шукає готових до продажу інтернет-провайдерів. Учасники ринку вважають, що покупцем є «Київстар». Чому провести M&A у цій індустрії буде нелегко

4 хв читання

Хто хоче купити провайдерів фіксованого інтернету /колаж Анастасія Решетнік

Інтернет-провайдери масово отримують пропозиції про продаж від Capital Times
 Фото колаж Анастасія Решетнік

З травня маленькі інтернет-провайдери отримують повідомлення від інвесткомпанії Capital Times із пропозиціями продажу – ймовірно, від імені «Київстару». Але до угод, схоже, ще далеко. Чому знайти якісний бізнес під M&A на ринку фіксованого інтернету – дуже непросте завдання

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

«Наш клієнт розглядає покупку компанії – інтернет-провайдера. Якщо вам цікаво обговорити це – пропоную зідзвонитись», – таке повідомлення від представника інвесткомпанії Capital Times надійшло одному із невеликих українських інтернет-провайдерів у серпні. 

«На ринку більше компаній, які отримали запрошення на переговори, ніж тих, хто не отримав», – каже Олександр Савчук, голова Інтернет асоціації України (ІнАУ), членами якої є понад 220 дрібних і середніх провайдерів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд