Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

Зустріч випускників. Forbes Ukraine зібрав 30 досягнень учасників списків «30 до 30» за попередні роки. Чим вони відзначились?

1 хв читання

30 до 30

Випускники «30 до 30»: де вони зараз. Фото: Олександр Чекменьов, для Forbes Ukraine; Роман Ніколаєв; Серж Хуцану для The Village Україна; надані пресслужбами; надані учасниками.

За чотири роки існування списку «30 до 30» його учасниками стало 134 молодих українці: підприємці, артисти, військові, волонтери, агенти змін, науковці. Усі – молоді люди, які вже досягли непересічних професійних результатів і продовжили підкорювати нові вершини. Forbes Ukraine зібрав 30 яскравих здобутків випускників списку «30 до 30» починаючи з першої редакції, складеної після повернення Forbes до України у 2020 році.

📲 Forbes Ukraine у WhatsApp. Підписуйтесь й читайте головне про бізнес та економіку

У журналі Forbes Ukraine за серпень – вересень 2024 року вийшов вже пʼятий український список «30 до 30». Ви точно чули принаймні про частину досягнень «випускників» попередніх списків.

Віцепремʼєр-міністр Михайло Федоров, який був у списку ще 2020 року, створив «Дію» та «Армію дронів». Легкоатлетка Ярослава Магучіх, яку ми відзначили 2020 року, встановила світовий рекорд та здобула золоту медаль Олімпіади. Учасник списку 2021 року Олег Псюк разом зі своїм гуртом Kalush став переможцем конкурсу «Євробачення» у 2022 році. Продюсерка Василіса Степаненко (2023 рік) отримала разом із колегами «Оскар» за фільм «20 днів у Маріуполі».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд