Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Проблеми із самооцінкою та бізнесом може розв'язати «пластика», переконані польські підприємці. Як вони стали «двигунами» ринку пластичної хірургії Польщі?

5 хв читання

Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії, бо переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу. /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії, бо переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу. Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

У Польщі зростає попит на послуги пластичних хірургів. Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії. Вони переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу, а також допомагає скоротити прірву між ними і молодими співробітниками. Forbes Polska дослідив цей тренд, поговоривши із польськими пластичними хірургами.

Засновник однієї польської будівельної компанії вирішив зробити імплантацію статевого члена у варшавській клініці пластичної хірургії Timeless. Він переконаний, що його проблеми із самооцінкою розвʼяже операція, додавши йому мужності та впевненості в собі. А вища самооцінка позитивно вплине на управління компанією та розвиток бізнесу.

«Це дорога процедура, яку можуть собі дозволити лише заможні чоловіки, але переваги у неї багатогранні», – каже Януш Яворовський, співвласник і директор Timeless. Забудовнику таке задоволення обійшлося приблизно у 60 000 злотих.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні