Категорія
Життя
Дата

Проблеми із самооцінкою та бізнесом може розв'язати «пластика», переконані польські підприємці. Як вони стали «двигунами» ринку пластичної хірургії Польщі?

Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії, бо переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу. /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії, бо переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу. Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

У Польщі зростає попит на послуги пластичних хірургів. Дедалі більше підприємців і менеджерів хочуть удосконалити себе шляхом пластичної хірургії. Вони переконані, що приваблива зовнішність позитивно впливає на успіх їхнього бізнесу, а також допомагає скоротити прірву між ними і молодими співробітниками. Forbes Polska дослідив цей тренд, поговоривши із польськими пластичними хірургами.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Засновник однієї польської будівельної компанії вирішив зробити імплантацію статевого члена у варшавській клініці пластичної хірургії Timeless. Він переконаний, що його проблеми із самооцінкою розвʼяже операція, додавши йому мужності та впевненості в собі. А вища самооцінка позитивно вплине на управління компанією та розвиток бізнесу.

«Це дорога процедура, яку можуть собі дозволити лише заможні чоловіки, але переваги у неї багатогранні», – каже Януш Яворовський, співвласник і директор Timeless. Забудовнику таке задоволення обійшлося приблизно у 60 000 злотих.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні