Категорія
Гроші
Дата

«Поганий прецедент». Суд ЄС скасував санкції проти Фрідмана та Авена. Чи допоможе їм це в суперечках навколо «Київстару», «Моршинської» та Sense Bank?

Михайло Фрідман /Олександр Чекменьов. Ілюстрація Анна Наконечна

Михайло Фрідман Фото Олександр Чекменьов. Ілюстрація Анна Наконечна

Суд ЄС визнав необґрунтованим рішення Ради Євросоюзу про запровадження санкцій щодо російських мільярдерів Михайла Фрідмана та Петра Авена. Поки що вони залишаються під санкціями ЄС, але покращили свої шанси повністю позбутись європейських обмежень. Як це може вплинути на конфіскацію активів в Україні та суперечку за Sense Bank

Суд Європейського Союзу скасував санкції проти російських мільярдерів Михайла Фрідмана та Петра Авена. Йдеться не про актуальні обмеження, а про запроваджені 2022 року, тож вони поки залишаються під санкціями ЄС.  

Однак це поганий прецедент, який може дозволити більшій кількості росіян позбутися санкцій, кажуть двоє співрозмовників Forbes в Офісі президента (ОП). 

Чим загрожує рішення суду ЄС, чи може воно вплинути на конфіскацію активів Фрідмана та партнерів в Україні та на судову суперечку з ними за націоналізований Sense Bank

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні