Категорія
Гроші
Дата

Обмеження, відстрочки, демобілізація. Forbes дізнався сім найбільш конфліктних норм нового законопроєкту про посилення мобілізації. Їх спробують змінити до другого читання

Обмеження, відстрочки, демобілізація. Forbes дізнався сім найбільш конфліктних норм нового законопроєкту про посилення мобілізації. Їх спробують змінити до другого читання /колаж Анастасія Левицька

колаж Анастасія Левицька

Верховна Рада ухвалила урядовий законопроєкт про нові правила мобілізації та демобілізації. До другого читання документ може значно змінитися. Депутати пропонують прописати механізм ротацій, змінити процес демобілізації та відмовитися від блокування рахунків та інших заборон для військовозобовʼязаних. Про що йдеться?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Верховна Рада (ВР) 7 лютого прийняла у першому читанні законопроєкт №10449 про проходження військової служби, мобілізації та військового обліку. «За» проголосували 243 депутати.

Парламент має розглянути фінальну версію документа у другому читанні наприкінці лютого, кажуть два депутати від фракцій «Слуга народу» (СН) та «Голос». Інші – прогнозують більш тривалий процес: тільки розгляд правок може зайняти місяць. За цей час урядовий законопроєкт може суттєво змінитися. Лише депутатка від «Голос» Юлія Клименко готує до документа близько 300 правок. «Всі по суті», – запевняє вона.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні