Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Великий обвал усього. Страх рецесії в США викликав паніку на фондових ринках від Токіо до Нью-Йорку. Все погано? Панічна реакція проти заспокійливих висновків із останнього звіту Goldman Sachs

6 хв читання

NYSE /Getty Images

Працівники Нью-Йоркської фондової біржі NYSE під час торгів в понеділок, 5 серпня Фото Getty Images

Дані про зайнятість у США та звітність низки глобальних компаній викликали серйозні побоювання світових інвесторів у тому, що американська економіка наближається до рецесії. Це призвело до обвалу на світових фондових ринках від Японії до США. Чи дійсно ситуація в економіці Сполучених Штатів настільки загрозлива та що це означає для України

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ранок понеділка, 5 серпня, сколихнули новини про обвал на світових фондових ринках. Тренд розпочався ще наприкінці минулого тижня.

Ключова причина – страх рецесії у США. 2 серпня вийшов звіт про стан американського ринку праці, який показав гірші за прогнози показники. Це лише посилило нервовість на глобальних ринках.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд