Категорія
Новини
Дата

Агрегатор вакансій Jooble інвестував у маркетплейс для рекрутерів-фрилансерів Teraz Work

Заснований в Україні агрегатор вакансій Jooble, що працює в 67 країнах, проінвестував сервіс для рекрутерів-фрилансерів Teraz Work, йдеться у пресрелізі компанії. Цей сервіс дає змогу рекрутерам отримати доступ до великої кількості вакансій у сфері масового найму за кордоном.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Як повідомили Jooble, це pre-seed інвестиція, сума якої не розголошується. Окрім інвестицій, Teraz Work отримає підтримку від Jooble в маркетингу та допомогу з розвитком бізнесу.
  • За допомогою цього сервісу роботодавець може передати задачі з найму персоналу рекрутерам Teraz Work, надавши дані стосовно кількості необхідних працівників, їхньої кваліфікації та визначивши, скільки він готовий платити за послугу рекрутменту. 
  • Далі спеціалісти з найму у Teraz Work відберуть кандидатів згідно вимог і оберуть підходящих кандидатів. Оплата за послугу підбору персоналу здійснюється лише після того, як кандидат проходить випробувальний термін у роботодавця.
Агрегатор вакансій Jooble інвестував у маркетплейс для рекрутерів-фрилансерів Teraz Work /Фото 1
  • «Ми хотіли створити сервіс, який допомагав би рекрутерам знаходити фриланс-проєкти, а роботодавцям швидко та якісно закривати вакансії за допомогою залучення досвідчених рекрутерів ззовні. Так з’явився Teraz Work» – пояснює ідею створення CEO проєкту Олександр Дятлов.
  • Як повідомили AIN.UA у Teraz Work, на платформі зараз понад 800 зареєстрованих рекрутерів на платформі. Кожного дня на неї заходять більше як 500 користувачів. Середній чек на платформі становить 6000 грн.
  • Україна – лише стартовий майданчик для Teraz Work, наступний крок – масштабуватися в Європі. Сайт проєкту вже доступний українською, англійською та польською мовами.
  • «У нас глобальні амбіції – спростити процес трудової міграції. У майбутньому ми плануємо допомагати компаніям у Західній Європі знаходити працівників зі Східної Європи», – розповіли представники стартапу.

Контекст

За оцінками Teraz Work, тільки в Україні є понад 50 000 рекрутерів-фрилансерів, які працюють у сфері масового найму. Платформа Teraz Work надає можливість таким рекрутерам отримати доступ до значно більшої кількості замовлень.

Раніше Jooble вже інвестувала $1 млн в edtech-стартап JayJay, який працює на ринку Індонезії. Інвестиції мали стратегічний характер: окрім фінансування, JayJay отримав підтримку від Jooble в маркетингу та технологіях, зокрема в напрямку Data-science.

Наприкінці травня минулого року Jooble запустила стартап-студію Jooble Venture Lab в professional education та джоб-сферах. Тоді в компанії розповіли, що Jooble планує проінвестувати та виростити понад 10 проєктів за рік, інвестуючи в кожний від $100 000 до $2 млн.

Серед агрегаторів вакансій Jooble – другий у світі за відвідуваністю. Попереду тільки глобальний пошуковик Indeed. Сервіс запустили 2006 року програмісти Роман Прокоф’єв та Євген Собакарьов. У перший рік на сайт заходило по 3000 людей на день. За 15 років щоденна аудиторія зросла до 2,5 млн. У 2014‑му в компанії з’явився міноритарій – фонд Horizon Capital. Суму угоди сторони не розкривають, як і точну оцінку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні