Категорія
Новини
Дата

Хакери Anonymous зламали російські потокові сервіси та телеканали

Anonymous зламала російські потокові сервіси Wink та Ivi і державні телеканали для трансляції кадрів війни з України, йдеться у повідомленні хакерської спільноти у Twitter.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Хакери Anonymous зламали російські потокові сервіси Wink та Ivi, а також телеканали «Росія 24», «Перший канал», «Москва 24».
  • Після злому російське телебачення показало повідомлення про те, що росіяни проти війни в Україні та заклик виступити проти геноциду Росії в Україні.
  • «Ми — звичайні громадяни Росії. Ми виступаємо проти війни на території України. Росія та росіяни проти війни! Ця війна розвʼязана злочинним, авторитарним режимом Путіна від імені простих громадян РФ. Росіяни, виступайте проти геноциду в Україні», — йдеться у тексті повідомлення.

Контекст

Anonymous після оголошення «кібервійни» Кремлю зламала понад 2500 російських державних та урядових сайтів та ЗМІ на знак підтримки України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні