Категорія
Новини
Дата

Apple запустила функцію розблокування iPhone обличчям у масці. Оновлення тестували з січня

Компанія Apple випустила операційну систему iOS 15.4. Серед оновлень – функція розблокування iPhone за допомогою Face ID, якщо користувач знаходиться у захисній масці. Про це пише Engadget.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

 Ключові факти

  • Після встановлення iOS 15.4 функкцію розблокування смартфону у масці потрібно активувати у налаштуваннях iPhone, повідомляє видання.
  • Функція зараз доступна лише для iPhone 12 і 13.
  • Компанія також випустила iPadOS 15.4 із функцією «універсального управління», яка дозволяє керувати декількома Mac та iPad за допомогою однієї клавіатури та трекпада чи мишки.

Контекст

Apple випустила бета-версію iOS 15.4 для розробників у січні. У версії додали можливість налаштувати Face ID на розпізнавання обличчя в захисній масці.

Техгігант Apple прагне до розвитку власних технологій. Раніше компанія розробила власні процесори для iPhone, iPad та Mac. Вона також активізувала роботу над власними екранами й технологіями камер на додаток до бездротових чіпів для AirPods і Apple Watch.

1 березня Apple відреагувала на війну в Україні офіційною заявою та пообіцяла спостерігати за ситуацією. Компанія призупинила продажі усієї продукції на території Росії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні