Категорія
Новини
Дата

АТБ тимчасово закрив свої магазини в пʼяти українських містах, Varus – у двох, Fozzy Group – у 12-ти

В українських містах закриваються магазини АТБ. Також ритейлер зіштовхнувся з перебоями постачання деяких продуктів та товарів від постачальників.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Магазини мережі АТБ зіштовхнулися з перебоями постачання деяких продуктів та товарів від постачальників та виробників, особливо в зонах збройних зіткнень. Про це заявили Forbes в пресслужбі компанії. Проблему ліквідовують, перерозподіляючи залишки товарів між магазинами та використовуючи запаси з власних складських центрів.

«На складських обʼєктах сформовано достатню кількість товарних запасів задля забезпечення споживчого попиту», – повідомили в компанії. Логістична та транспортна інфраструктура компанії працює в максимально посиленому режимі.

Ритейлер закрив магазини в Мелітополі, Новій Каховці, Херсоні, Києві (масиви Оболонь, Троєщина) та Старокостянтинівка.

В Varus також заявили Forbes, що закривають свої магазини у випадку обстрілів. Наприклад, зараз супермаркети закриваються у Вишгороді та Кривому Розі. Мережа доставляє товар до решти магазинів за можливості. Але це не призводить до його відсутності на полицях, кажуть у компанії. «Якщо можемо довести, довозимо, але якщо, наприклад, комендантська година, ми не можемо поставляти товар, – кажуть в компанії. – Ми довозимо пізніше».

Fozzy Group, якій належить мережа супермаркетів «Сільпо» та «Фора», повідомила Forbes про тимчасове закриття близько 30 магазинів в українських містах. «Основні – це Чернігів, Херсон, Харків, Мелітополь, десь шість-сім в Києві, – повідомили в компанії. – Є ще по-одному-двох у менших містах».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні