Категорія
Новини
Дата

Букмекери називають Зеленського головним претендентом на Нобелівську премію миру

Президент України Володимир Зеленський є одним із фаворитів на отримання Нобелівської премії миру 2022 року, свідчать котирування букмекерських контор.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

Що ви дізнаєтесь: Правила розвитку бізнесу в умовах абсолютної невизначеності; Як отримати в клієнти й співпрацювати з Міноборони – найбільшим замовником у країні; Як «воєнні» інновації можуть допомогти вашому бізнесу; 2023-й у цифрах від Мінфіну й НБУ.

Квитки на конференцію за посиланням

20 спікерів: Олексій Резніков, Сергій Марченко, Михайло Федоров, Олександр Конотопський, Алекс Ліссітса, Сергій Ніколайчук, Юлія Бадрітдінова, Тарас Чмут та інші.

Коли: 6 жовтня, з 10:00 до 16:00

Ключові факти

  • Зокрема, букмекерська контора Nicerodds віддає перемогу Зеленському, на другому місці – лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська, на третьому – народ України. 
  • До «пʼятірки» потрапили російський опозиціонер Олексій Навальний та Управління верховного комісара ООН у справах біженців. 
  • Інші ймовірні кандидати – Всесвітня організація охорони здоровʼя (за перемогу над пандемією) та екологічна активістка Грета Тунберг.
  • У «десятці» також українське англомовне видання The Kyiv Independent.
  • Лауреата буде оголошено 7 жовтня – в день ​​70-річчя російського диктатора Володимира Путіна.
Букмекери називають Зеленського головним претендентом на Нобелівську премію миру /Фото 1

Володимир Зеленський є одним із фаворитів на отримання Нобелівської премії миру 2022 року. Фото: скріншот з сайту Nicerodds

Контекст

Директор інституту дослідження проблем миру в Осло (Норвегія) Генрік Урдалл в коментарі Reuters сказав, що можливе «несподіване рішення». За його словами, лауреатами можуть стати представники опозиції з РФ чи Білорусі: Тихановська або Навальний. Обоє критикували дії Росії в Україні та є твердими прихильниками ненасильства і демократії, зазначив Урдалл.

В 2021 році Нобелівську премію миру отримали журналісти Марія Ресса (Філіппіни) і Дмитро Муратов (РФ), це рішення викликало різку критику в світі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні