Категорія
Благодійність
Дата

Forbes Ukraine допоміг зібрати кошти на БПЛА та спорядження для ЗСУ

1 хв читання

Силам оборони України передали чотири безпілотних авіаційних комплекси «СИЧ», 100 FPV-дронів та спорядження за кошти, забрані на аукціоні Forbes Ukraine.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • У грудні 2023-го року під час заходу Forbes Ukraine «Підприємець року» відбувся благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України. Головним лотом стали барабани гурту «Бумбокс», надані фронтменом гурту Андрієм Хливнюком. Цей лот придбав CEO WhiteBIT Володимир Носов за $400 000.
  • На зібрані кошти було придбано чотири ударно-розвідувальних безпілотних авіаційних комплекси «СИЧ» на суму 11,2 млн грн, 100 FPV-дронів на суму 2,3 млн грн, а також спорядження для трьох екіпажів операторів БПЛА 58-ї ОМБр на суму 1,5 млн грн.
  • Техніка була розподілена між ротою снайперів 58-ї бригади, 59-ю бригадою, підрозділами Державної патрульної служби України, спецпризначенцями КОРД, військовою частиною 7406 та іншими підрозділами. 
Forbes Ukraine допоміг зібрати кошти на БПЛА та спорядження для ЗСУ /Фото 1

Ударно-розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс «СИЧ»

  • Редакція Forbes Ukraine щиро дякує Андрію Хливнюку за наданий лот та Володимиру Носову за щедрий внесок. Ця співпраця демонструє потужний потенціал благодійності у зміцненні обороноздатності України.
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд