Категорія
Новини
Дата

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн втретє з початку війни приїхала до Києва

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до Києва. Це третій її візит від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

«Стільки всього змінилося. Україна тепер кандидат на вступ до ЄС. Я обговорю з Володимиром Зеленським та Денисом Шмигалем, як продовжувати зближувати наші економіки та людей, поки Україна рухається до вступу», – зазначила Урсула фон дер Ляєн в Twitter.

Контекст

Напередодні фон дер Ляєн, виступаючи в Європарламенті заявила, що санкції проти Росії мають реальний вплив і будуть посилюватися. Вона наголосила, що Путін програє свою загарбницьку війну.

Також фон дер Ляєн оголосила про виділення €100 млн на відновлення розбомблених шкіл в Україні та анонсувала візит до Києва.

Україна має велику амбіцію до кінця цього року виконати всі сім умов, які було поставлено Брюсселем за кандидатський статус авансом, і стати членом ЄС за два роки, повідомив премєр-міністр Денис Шмигаль на 17-й щорічній конференції YES, яку організовує Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні