Ігор Коломойський /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Ігор Коломойський залишиться в СІЗО до 2 січня – рішення Апеляційного суду

Ігор Коломойський Фото Getty Images

Бізнесмен Ігор Коломойський залишиться під вартою до 2 січня 2024 року. Таке рішення ухвалив Апеляційний суд Києва, повідомляє «Суспільне».

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Суд залишив у силі рішення Шевченківського райсуду щодо продовження Ігорю Коломойському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 2 січня з альтернативою застави 3,9 млрд грн. 
  • Коломойський та його захист просили змінити запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт.

Контекст

СБУ, БЕБ та Офіс генпрокурора повідомили Коломойському про підозру в заволодінні 5,8 млрд грн ПриватБанку. Його заарештували на два місяці із заставою в 509 млн грн. Пізніше суд збільшив розмір застави до 3,8 млрд грн

24 жовтня Шевченківський районний суд Києва розглянув питання про зміну запобіжного заходу Коломойському. Суд вирішив залишити його під вартою, але зобовʼязав надати додаткове медичне обслуговування.

10 листопада Шевченківський районний суд відхилив клопотання адвокатів Коломойського щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт. Захист бізнесмена подав клопотання про зміну запобіжного заходу нібито через погіршення стану здоров‘я бізнесмена. 

Адвокат Коломойського Олександр Лисак заявляв, що захист подавав клопотання, щоб був доступ до лікарів, але їх не допустили.

Суддя задовольнила клопотання прокурора залишити клопотання без розгляду. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні